Mestarit areenalla -kohu sai Warner Musicin julkaisemaan julkisen anteeksipyynnön

Warner Music julkaisi maaliskuun loppupuolella tiedon uudesta Mestarit areenalla -kiertueesta. Lavalla tullaan näkemään Ellinoora, Jenni Vartiainen, Kaija Koo ja Vesala.

Mestarit areenalla -nimen käyttö on herättänyt runsaasti keskustelua sosiaalisessa mediassa. Samaisella nimellä esiintyi 1990-luvulla kokoonpano Hector ja Pepe Willberg sekä edesmenneet Kirka ja Pave Maijanen.

Hector ja Willberg antoivat viime viikolla Helsingin Sanomille haastattelun, jossa he kertoivat olevansa pöyristyneitä saman nimen käytöstä. Myös monet mieslaulajien fanit ovat pitäneet nimivalintaa loukkaavana.

Seurauksensa kohusta on ollut myös uusille mestareille. Naisnelikko tai ainakin osa heistä on saanut osakseen rajua kritiikkiä. Nyt Warner Music on julkaissut julkisen anteeksipyynnön.

– Warner Music pahoittelee Mestarit Areenalla -kiertueen nimestä noussutta kohua. Uudet Mestarit ovat joutuneet tämän kohun keskelle, vaikka täysi vastuu virheestä kuuluu Warnerille. Teimme virheen, kun emme aputoimenimen oston yhteydessä tarkistaneet nimenkäyttöä alkuperäisiltä Mestareilta ja kaikilta taustajoukoilta, tiedotteessa todetaan.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: kiertue, Mestarit areenalla, Warner Music

Kommentit

Oma kommentti