Metropoli: Raju tappelu – Johanna Tukiaisesta rikosilmoitus!

Johanna TukiainenMetropoli-verkkosivusto kertoo Johanna Tukiaisen joutuneen rajuun tappeluun vantaalaisessa yksityisasunnossa viime perjantaina. Verkkolehden mukaan paikalle tulleet poliisit rauhoittivat tilanteen, mutta tiettävästi rähinä on johtanut rikosilmoitukseen Tukiaisesta. Hymy ei onnistunut saamaan asiaan vahvistusta poliisilta enää tänä iltana.

Metropolin mukaan asunnossa nautiskeltiin alkoholia. Välikohtauksessa on ollut ainakin nyrkkejä, tukasta repimistä, puremista ja raapimista.

Tukiainen itse kertoi Facebook-sivuillaan häntä riepotellun tukasta.

-Luulin että koko tukka lähtee. Eipä se haittaa, kun poistan joka tapauksessa huonoon kuntoon menneen tukkani ihan just. Mutta se raivo, kuristaminen yms. oli ihan järkyttävää, nainen kirjoitti.

Tukiaisella on useita tuomioita pahoinpitelyistä ja myös yksi tuomio rattijuoppoudesta, mutta pahoinpitelyrangaistuksen koeaika on jo kulunut umpeen. 

Metropolin juttu 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Tuksun mielestä on oikein pahoinpidellä ”näätiä”. Kuka sitten on mielestä ”näätä”? Ihan jokainen, joka ei makeile hänelle, kehu häntä maasta taivaaseen ja toimi hänen palvelijanaan. Tuksu katsoo voivansa tehdä mitä vain, koska oikeudenkäynnit voi helposti välttää olemalla ”sairas”.

”Ja ettei totuus unohtuisi, niin Johanna jäi jo paikan päällä kiinni kun yritti varastaa pahoinpitelemältään naiselta Versacen aurinkolaseja.Lasit tippuivat Johannan käsilaukusta kun hänen kassinsa heitettiin ovesta ulos. Johannan selitys tapahtuneelle oli että luuli laseja omikseen kun omistaa niin paljon merkkikamaa. Vielä ei ole saatu selitystä sille, miksi Johanna luuli että asunnossa asuneen naisen vaatekaapin sisältö kuuluu myös hänelle.”

” Torstainakin löi hänelle tuntematonta henkilöä Fredan Tivolissa. Ihme ongelmatapaus, apua sietäisi saada ennen kuin tapahtuujotain vakavaa sivullisille tai hänelle.”

TÄLLÄISIÄ KOMMENTTEJA LÖYTYY METROPOLIN JUTUN ALTA….

Johanna yritetään JÄLLEEN saada näyttämään väkivaltaiselta sekopäältä vaikka hän on maailman ihanin ja lempein ihminen joka hyvin harvoin pahoinpitelee ketään. Ja silloinkin se on niiden oma vika.

Oma kommentti