Mies ajoi Juuassa väkijoukkoon ravintolan edessä!

Poliisi tutkii Juuassa varhain lauantai-aamuna tapahtunutta välikohtausta.

Poliisi sai puoli viiden aikaan ilmoituksen pahoinpitelystä Juuan keskustan ravintolasta.  Pian ilmoituksen jälkeen tuli tieto, että ravintolan edustalla on ajettu henkilöautolla yhden henkilön yli.

Asiaa tutkitaan tällä hetkellä tapon yrityksenä ja vaaran aiheuttamisena. Esitutkinnassa on tarkentunut, että tapahtuma-hetkellä ravintolan edustalla on ollut arviolta 25 – 30 henkilöä. Ravintolasta poistettu mies oli käyttäytynyt pihalla uhkaavasti, ottanut pihassa olleen auton käyttöönsä ja ajanut autolla kohti ravintolan edustalla ollutta väkijoukkoa.

Väkijoukko sai yhtä henkilöä lukuun ottamatta väistettyä auton. Auto oli törmännyt ravintolan edustalla seisoneeseen mieheen. Mies oli jäänyt hetkeksi auton konepellille ja lentänyt siitä auton käännyttyä maahan. Mies sai törmäyksessä ensihoitoa vaatineita vammoja, jotka tarkentuvat esitutkinnan edetessä.

Tämän jälkeen auto on poistunut paikalta. Auton kuljettajana toiminut 39-vuotias mies otettiin kiinni Juuasta lauantai-aamuna. Hänet on vangittu Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltynä tapon yrityksestä ja vaaran aiheuttamisesta. Muut rikosnimikkeet tarkentuvat esitutkinnan edetessä.

Poliisilla on tieto, jonka mukaan joku paikalla olleista henkilöistä olisi kuvannut tapahtumaa. Poliisi pyytää tapahtumapaikalla mahdollisesti kuvanneita henkilöitä ottamaan yhteyttä suoraan asiaa tutkivaan rikostutkijaan.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: poliisi, yliajo

Kommentit

Oma kommentti