Miespuolinen Susan Ruusunen: ”Olin Oras Tynkkysen ensirakkaus!”

Taani "Janne" Sainio-Hän ei ollut minulle se oikea, toteaa Taani (Janne) Sainio homoseksuaalista kansanedustaja Oras Tynkkysestä.

Lue Suomen ensimmäisen miespuolisen Susan Ruususen hätkähdyttävä tilitys hänen ja Vihreiden johtajakilpaan ehdotetun huippukansanedustajan värikkäästä suhdemenneisyydestä.

Taani paljastaa, missä he tapasivat, miksi he erosivat ja mitä hän ajattelee vallankäyttäjästä tänä päivänä. Taani itse toteaa motiivikseen julkisuuden.

-Haluan olla tunnettu tiskijukka Suomessa!

-Kaipaan Orasta vieläkin, vaikka petyinkin häneen…Oras Tynkkynen

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Susan Ruusunen, Oras Tynkkynen, Taani Sainio

Kommentit

Seuraavaksi halutaan eläimiin sekaantujat eduskuntaan! Mikä siinä muka on epänormaalia? Lampaalla on sukuelimet silläkin. Ja vau miten tiukka kana onkaan munimisen jälkeen.

Samaa mieltä numero 9 kanssa. On se vaan biologisestikin selkeä asia ettei homostelu ole normaalia! Eihän kaksi miestä tai naista voi lisääntyäkään. Miksi sitten niiden pitäisi naimisiinkin päästä? Naurettavia ja turhia yhdistyksiä nämä setat ja pinkkiruusut jotka tahtovat tuoda omat sairaat perversionsa kaikkien hyväksyttäviksi jatkuvallsa aivopesulla kuten esim: homot ovat kauniimpia, uskollisempia, heillä on parmpi musiikkimaku, he varmaan haisevatkin paremmalle yms naurettavaa höpötystä! Ei nämä miesten keskeiset kakkaleikit normaaleja ole se on selvä asia! Huvittaa kun kaikki epänormaalit himot vaan nimetään ”rakkaudeksi”.Ei normaali heteromies pokkana voi katsella näiden neitien keskinäistä ”rakkautta” julkisilla paikoilla kuolematta nauruun!

Vastaus Kelvinille eli numerolle 8. Jos et tajua kumpi on normaalia niin tutki vähän biologiaa ja mieti kumpi seksin muoto on se jolla yleensä ihmis ja eläinkunta lisääntyvät! Tietysti tätä homouden luonnollisuutta ajavat Setat ja muut Pinkkiruusut puolustelevat kieroontuneita viettejään ja koittavat saada kaikkien hyväksynnän sairaille touhuilleen milloin minkäkin tutkimuksen nojalla jotka tietenkin on teetetty heidän ehdoillaan!

Heterous ei ole yhtään normaalimpaa kuin homous, se vain sattuu olemaan yleisempää

onkos kaikki muumit laaksossa tuolla homppeliheebolla? taitaa ottaa seuraavaksi sillarit pallit kuten susannakin otti 🙂

Hohhoijaa! On tää sairaaksi mennyt tää yhteiskunta. Ei luulisi tämän Taanin ja Oras Tynkkysen kehtaavan laittaa tällaista stooria lehteen. Mielestäni noi homohommat on häpeällisiä ja epänormaaleja vaikka kuinka meitä yritetään saada suvaitsemaan kaikki sairas ja luonnoton touhu. Ja tuollaisilla vielä ylpeillään. Tää artikkeli on selvää jatkumoa Johanna Korhosen ja Jatta Ansamaan jutulle lesbojen kohtaaminen joka oli suorastaan ällöttävän ihaileva kuvaus kahdesta luonnottomuuksien harrastajasta. Ja kaikki nämä artikkelit kirjoitetaan niin kuin tämä kaikki homo ja lesbotouhu olisi mitä luonnollisin asia. Iljettää tuollainen ”Pakkohomostaminen”, jota on jatkunut jo noin 20 vuotta. Luonnotonta touhua mutta kun aivopestään nuorempi sukupolvi hyväksymään kaikki saasta jo koulusta asti niin kohta kai on vuorossa pedofiilien ja nekrofiilien pakkosuvaitseminen ja ihailu. Varmaan tämäkin mielipide on rasismia tai syrjintää, loukkaa jotain Setaa ja poistetaan, saa nähdä!

Huomattavasti fiksummaltahan tuo kaveri vaikuttaa, kuin Oras Tynkkynen.

Onpa hirvee ja pelottava tapaus. Onpa huono maku Tynkkysellä jos tommoseen on haksahtanut. Oisko ihan kaikki kotona tolla friikillä? En usko. Mitä se hyötyy julkisuuudesta, tommonen pelle. Toi eka kommentti on saleen sen oma. Hitto mikä järkky tyrkky.

Kyllä toi Oras oli voinut vähän valita, ja saanut varmaan jotain parempaakin kuin tollasen neidin.

Tuo tankero on nähty jokaikinen päivä jossain jyväskylän lähiömarketis, kehtaski viel lävähtää julkisuuteen. Kai kaikilla on keinonsa.

Hyvä tilitys! Ja aivan asiallinen, ei yhtään parjaava! Itse asiassa taidan äänestää Orasta ensi vaaleissa. Hän osti Taanille kuulemma kivoja, ajatuksen omaavia lahjoja.

Oma kommentti