Mika maalasi upean ”Koronaisen” – esillä myös Asuntomessuilla, kuka ostaa tämän upean ”ajankuvan”

Mika Hämäläinen Vantaalta on multitalentti persoona, joka tunnetaan rokkarina ja rock-managerina, mutta yllättäen hänessä on myös taidemaalaukseen taipuvainen puoli.

Hämis-signeerauksella varustettu Koronainen-niminen taideteos on esillä Tuusulan Asuntomessuilla ensi maanantaista alkaen, ja huikeaa ajankuvaa myydään myös Huuto.netissä

-Sain idean siitä, että koronaepidemian alkuvaiheessa vessapaperi loppui kaupasta, itsekin sitä yritin ostaa ja jouduin tyytymään talouspaperiin. Menin sitten ravintolaan ja kiedoin yhden rullan pääni päälle suojautuakseni. Naaman kohdalla oli reikä ja mua juotettiin pillillä. Siitä se Koronainen-idea lähti, Mika naurahtaa.

Hän maalasi epäonnisten julkisuudessa kohuttujen maskikauppojen kliimaksina naiselle myös maskin, laseeraustekniikalla, niin että kasvot kuultavat läpi.

-Se oli minun tapani kertoa että maskit olivat kehnoja ja virukset menevät läpi.

15 vuoden jälkeen taiteen pariin palannut Hämis aikoo tulevaisuudessa maalata enemmän. Taidenäyttelykin on suunnitteilla.

Koronainen-taulu on myytävä Huuto.netissä. Taiteilijan mukaan tuotto menee lyhentämättömänä köyhän taiteilijan omaan pussiin.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: maalaus, taulu, asuntomessut, taide, Mika Hämäläinen, Koronainen, Hämis

Kommentit

Oma kommentti