Mika sai taustalleen huippunimet – nyt korsolaismies on rokkariuransa lähtötelineissä

Vantaan Korsossa asuva Mika Hämäläinen elää tällä hetkellä unelmaansa. Eetteriin on putkahtanut miehen ensimmäinen sinkku.

Mika tunnetaan varsinkin Korson iltaelämässä hyvin. Hän on vetänyt ja laulanut karaokea ravintola Sorentossa lähes keskiajalta saakka, ollut mukana puuhaamassa Ankkarockin housuihin astunutta Korso Rockia ja manageroinut hevahtavia rockbändejä. Nyt mies julkaisee omaa musiikkia, ja sepäs ei olekaan mikään ihan tavanomainen tarina.

-Saan kiittää kaikesta tuottaja-säveltäjä Ari Jalovaaraa, jonka kanssa olemme tavanneet karaoken merkeissä vuosien ajan. Arilla oli tekeillä suomirock-kappale, johon hänen mielestään ääneni sopi, Hämäläinen kertoo.

Sitten hän rohkaistui. Hän soitti ihailemalleen Peer Güntin Sakke Koivulalle ja totesi, että nyt olisi tarve huippurumpalille. Koivula mietti hetken ja suostui. Tämä yllätti Arin, joka ei halunnut jäädä pekkaa pahemmaksi:

-Mä laitan sit viestiä Popedan Costello Hautamäelle, hän totesi. Ja kohta tämäkin oli mukana projektissa.

-Ei siinä muuta voinut kuin heittää yläfemmat ja tilata oluet pöytään ja miettiä että mitä hittoa just tapahtui, Hämäläinen nauraa.

Ramones, kuu ja tyttöset -biisi oli syntynyt. Mikasta tuli Korson Sheriffi.

Jotta paletti olisi täydellinen, karaokemestari sai mukaansa vielä sellaisia nimiä kuin ”Jete” Ollisen ja Arto Tepon.

Nyt Mika Hämäläinen on unelmansa alussa. Kappale on saanut jo radiosoittoa, uusia biisejä ja keikkoja ollaan vetämässä haavilla kasaan. Voit kuunnella tarttuvan rockvirren alta:

Teksti:JT Tuomela
Avainsanat: Arto Teppo, Costello Hautamäki, Jete Ollinen, Korson Sheriffi, Mika Hämäläinen, Peer Günt, Popeda, Ramones kuu ja tähdet, Sakke Koivula

Kommentit

Oma kommentti