Mikael ja Janica, ettehän sijoitu BB:ssä kakkoseksi – tässä tulee katastrofaalinen syy!

Big Brother huipentuu finaaliin tällä viikolla kestettyään televisiossa 3,5 kuukautta. Voittaja saa 50 000 euroa miinus verot. Kolmen ja puolen kuukauden tienestien menettäminen on kuitenkin tosiasia usean finalistin kohdalla – vain yksi voi voittaa. Tänä vuonna tosin toiseksi sijoittunutkin saa 5 000 euroa.

Kannattiko BB:hen osallistuminen? Suvi tienasi viime verotuksessa noin 6 600 euroa, joten hänen kolmen kuukauden panostuksensa arvo kisaan oli noin 1 600 euroa. Kannatti siis, jos menestystä tulee.

Benin tienestit olivat 12 000 euroa, joten hän luopui kisan aikana teoriassa 3 000 euron ansioista. Hänellekin sijoittuminen siis kannattaa. Tanjan tienestit olivat 9 400 euroa ja kolmen kuukauden sijoituspanos on siis vajaat 2 500 euroa.

Mikael ja Janica sen sijaan tienasivat likipitäen saman verran, noin 23 000 euroa kumpikin. Näin ollen he menettivät laskennallisesti ansioistaan lähes 6 000 euroa kolmessa kuukaudessa. Lopputulema on, että toiseksi sijoittuminen (5 000 euron voitto) ei heidän kohdallaan löisi leiville. Päävoitto on toki eri asia. Se tuplaisi kummankin vuosiansiot.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, Janica

Kommentit

Elämässä ei kannata miettiä jokaisen tekemän asian kannattavuutta eikä varsinkaan pohtia kannattavuutta rahan näkökulmasta.

Naurettava artikkeli. Eli heidän siis kannattaisi olla esim. kolmas tai neljäs niin ei olisi niin ”katatrofaalista”?

oikea tapa on katsoa ensi vuonna julkaistavia verotietoja ja verrata onko niissä nousua vai laskua muihin vuosiin. Käytännössä jokainen alle 20000e ja siitä ylöspäin tienaava joutuu maksamaan siitä ilosta että on tuolla jos ei voita. Vain opsikelijoiden ja työttömien kannattaa hakea taloon.

Järkevimmäthän on irtisanoneet kämppänsä bb:n ajaksi tai vuokranneet jollekin. Ainiin, mutta eihän nuo omista omia asuntoja, kun ovat noin huonotuloisiakin. Perun sanani. No ruuat saavat ainakin ilmaiseksi. On se säästöä!

Asumiskuluja nyt tietysti on, jos ei sitten myynyt kämpäänsä ennen taloon menemistä.

Kannattaa muistaa myös että BB:ssä saadaan päiväpalkkaa, eli ne pitää laskea myös. Sekin kannattaa muistaa ettei asukkailla ole myöskään mitään asumis- tai elämiskuluja talossa olo aikana. Ei se niin katastrofaalista ole.

Mäkkärin kassallakin tienaa enemmän kuin noi vatipäät.

Oma kommentti