Mikko lauloi puhujanpöntöstä!

Mikko AlataloMikko Alatalo on ainoa ihminen, joka on laulanut eduskuntasalin puhujanpöntöstä. Senaattori teki iltatöitä työhuoneessaan, josta on monitori saliin.

-Siellä oli päällä väittely siitä, kumpi on parempi Suomen kansallislauluksi, Maamme-laulu, vai Finlandia. Muutaman tunnin kuunneltuani minulla meni hermo. Marssin saliin ja lauloin molemmat kipaleet puhujanpöntöstä, Mikko avautuu.

Laulettuaan Mikko sai nuhteita puhemieheltä, joka ilmoitti laulamisen olevan eduskunnan häpäisyä.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Mikko Alatalo

Kommentit

Vai muka iltatöitä, just joo :D. Tuo helvetin laiska veronmaksajien parasiitti.

Vai senaattori, mikähän helvetin amerikkalainen se luulee olevansa. No ei se kyllä mikään kansanedustajakaan kyllä ole ollut, eihän se ole mitään saanut aikaan, tyypillinen julkkis, joka pääsi pelkän mummuenergian voimin tuonne lusmuilemaan. Muiden tekemisistä yrittää aina välillä ottaa kunniaa. Paskahousu pahimmasta päästä on tämä hetale.

”Kyllä rikoo on riskillä ruma”
Hyvä Mikko, älä välitä tiukkapipoista!

Voisin ottaa mun talliin. Ja y-tunnuksen tietää mun fanit. Senkin näädät

Usassa senaattori on kansanedustaja.Onhan siellä senaatissamme ennenkin muusikoita ollut.Mikko on lisäksi koulutukseltaan toimittaja ja pätevä sellainen.

Miten on mahdollista että tuollaiset henkilöt pääsevät eduskuntaan.

hymyn toimitukselle
olen ollut kymmeniä vuosia hymyn tilaaja, nyt olin jo harkinnut tlauksen irtisanomista, koska lehti on muuttunut pikkujulkkisten ja mitättömyyksien juorulehdeksi.
Nyt päätoimittajanne lupasi asiaa poliitikkojen lupausten ja toimien asialliseen seurantaan, joten harkisen vielä lopettamista josko lehtenne muuttuisi asiallisemmaksi.

Mikko lauloi Tuija Järvinen missä Y-tunnuuuuuuuuuuuuuus oooooooooooooooooooon

Mikkohan teki kansakoulun veistotunnilla lintupöntön omasta päästään.

Eikös Maamme ole Suomen kansallislaulu ja Finlandia oli Biafran ? Hyvä Mikko ja kannatus noussee !

Onpas toimittajalla karannut vähän mopo käsistä. Suomen eduskunnassa ei ole senaattoreita. Vähän voisi sitä journalistista tietotaitoa hyödyntää.

Oma kommentti