Miksi rakastetuimmat tähdet katosivat – Katri Helena, Paula Koivuniemi, Anita Hirvonen, Lea Laven

Korona oli kamala isku esiintymisteollisuudelle ja artisteille, mutta vähin erin alkaa näkyä tunnelin päästä valoa. Kaksi rokotusta saaneet ovat uskaltautuneet keikoille ja artistit pääsevät taas tanssittamaan yleisöä.

Mutta tietyt superartistit loistavat poissaolollaan. Paula Koivuniemi, Anita Hirvonen, Katri Helena… missä ovat heidän keikkansa?

Hymy selvitti asiaa painetussa lehdessään. Esimerkiksi Anita Hirvonen oli pitkään poissa loukattuaan nilkkansa. Hirvonen joutui taannoin myös sairaalahoitoon viideksi viikoksi muiden terveysongelmien takia.

– Olisin kovin pahoillani, jos Anita ei enää palaisi keikoille. Yleisö rakastaa häntä, Anitan esiintymisiä myyvä Arto Nuotio Gramofonilta muotoilee lehdessä.

Koivuniemen manageri Laura Vuorinen paljastaa lehdessä, että Paula Koivuniemelle ei ole tulossa julkisia keikkoja. Katri Helenan manageri Tommi Liimatainen on myös hyvin arvoituksellinen. Lue kommentit lehdestä!

Vaikka naispuolisten legendojen esiintymiset näyttävät olevan kiven alla, Nuotiolla on lohdullista kerrottavaa. Lea Lavenin upeaa ääntä sentään kuullaan.

– Lea on vähentänyt esiintymisiä omasta tahdostaan. Myymme hänelle kahdesta kolmeen keikkaa kuussa. Lean ääni on upeassa kunnossa, ja yleisö tykkää, kun saa kuulla pari settiä hittikappaleita.

Lue koko juttu painetusta lehdestä tai näköislehdestä Reija Kokkolan kirjoittamana.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Paula Koivuniemi, Katri Helena, Anita Hirvonen, Lea Laven

Kommentit

Oma kommentti