Miljonääriäitien ylläritunnustus: ”Laskujen maksu on hankalaa!”

Miljonääriäidit-ohjelmasta tunnetuiksi tulleet Maria ja Nina purkavat huoliaan yhteisessä blogissaan. Elämä Espanjassa on naisten mielestä paljon haastavampaa ja rankempaa kuin kotona Suomessa.

-Naisen osana on hoitaa kotia ja taloa, mikä ei aluksi tuntunut kovinkaan rankalta ajatukselta, kunnes… Niin, kunnes kohtasimme erittäin haastavia ja merkillisiä ongelmia, joihin koto-Suomessa harvemmin tuli törmättyä…

Molemmat ovat nyt sitä mieltä, että asioiden hoito, kuten laskujen maksu, on tehty Espanjassa liian hankalaksi. Myös sähkönsaanti ja vedentulo on ongelmallista uudessa kotimaassa.

-Saat laskun käteesi ilman mitään pankkitietoja ja joudut metsästämään esimerkiksi naapureiltasi toimintaohjeita siitä, kuinka hoidat tai missä maksat laskusi. Vesipumppu saattaa reistailla useita kertoja vuodessa, syynä ovat vesikatkokset ja pumpun ylikuumeneminen. Sähköjen kanssa on melko samanlaista, välillä sähköt katkeavat ilman syytä koko naapurustosta, rouvat paasaavat.

Mutta onneksi on sitä rahaa! Jep, naiset kertovat etteivät kotityöt ole este glamourelämälle.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Miljonääriäidit

Kommentit

Olen itse asunut vuosia Espanjassa ja Portugalissa, eikä moisia ongelmia ole ollut koskaan. Joko olette tyhmiä, tai muuten vaan säälittäviä, tai asutte todellisissa murjuissa slummialueella.

jos sitä ”rahaa” tuntuu olevan niin miksei ole sit henkilöä joka hoitaa laskut ymv puolestasi?? Ja jos sitä ”rahaa” tuntuu edelleen olevan niin ei kait sitä sillo neitosten tarvitse matkustaa suomesta espanjaan halpislentoyhtiön koneella..

Oma kommentti