Ministerin kotipaikan maille suunniteltiin voimalinjaa – nyt se koukkaakin kilometrejä sivuun!

Sirkka-Liisa AnttilaVoimalinjakiista kuumentaa tunteita Varsinais-Suomessa Tarvasjoen kunnassa, kertoo elokuun Hymy-lehti.

Seutukaavaan on jo parikymmentä vuotta sitten merkitty varaus uudelle sähkölinjalle, mutta nyt se onkin päätetty siirtää kulkemaan tietyistä kohdin 3,6 kilometriä sivummalla. Sattumaa tai ei, kaavamuutosta ruvettiin puuhaamaan vuonna 2007, samana vuonna kuin Sirkka-Liisa Anttilasta tuli maa- ja metsätalousministeri.

Vanhan suunnitelman mukaan voimalinja olisi kulkenut Anttilan synnyinkodin tilusten läpi rumentaen maisemia.

Kyläläiset ovat nousseet barrikadeille uutta hanketta vastaan. Heidän kuulemansa mukaan ministeri on uhannut jopa oikeustoimilla, ellei häntä jätetä asiassa rauhaan. Ministeri Anttila ei kyläläisten saaman tiedon mukaan ole asiaan mitenkään osallinen, ja näin vahvistaa myös energiayhtiö Fortum Hymylle.

LuomuviljelijätLue erikoisesta sopasta lisää printti-Hymystä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Sirkka-Liisa Anttila

Kommentit

Hmm. Onpa mielenkiintoista, että ei tiedetä asiasta VIELÄKÄÄN mitään, vaikka asiasta uutisoitiin jo aikaisemminkin. Olisi luullut kiinnostus heräävän oman maineen korjaamiseksi ja vääryyden selvittämiseksi, jos ei aikaisemmin tiennyt asiasta tai ole peräti asian takana. Mitäköhän vielä, eipä taida yhdelläkään ”kansan”edustajalla olla puhtaat jauhot pussissa saati sitten kansan edustaminen mielessä. Oma etu ensin – meiningillä.

ensin tuli asta myrsky ja vei sähköt .sirkka-liisa koko linjan

Tämän arvon emännän tapa hoitaa asioita on ainainen uhkailu, syyllistäminen ja ”minussahan ei mitään vikaa” tyyli. Miten tälläsiä voi päästä hoitamaan koko maan asioita? ei ymmärrä ei…

Kyllä se on niin, että voimalinjoja saapi vetää mielin määrin… Kunhan ei meidän maitten ylihte mene. Ja se hoituupi suhteilla. Näin on juuh ja köyhät kyykyyn.

ei muuta ku Anttilan tilusten yli vaan, niin se menee tavallistenkin pulliaisten kohdalla. 3.6 kilometriä tarkottaa huomattavasti kalliimpaa ratkaisua.

Joopa joo. Mielestäni fiksu ministeri ottaisi eri tyylin käsitellä asiaa, eikä vihjaisi jostain kylätappelusta??? Tarkoitus oli siis varmaan syyllistää nuo kyläläiset ja kiillottaa omaa omaatuntoa. Ministerillä on siis omituisen rynnivä tapa kohdella pieniä; ilmeisesti entisiä äänestäjiään. Ei nuo kyläläiset ilman syytä ole ihmisketjua alkaneet rakentaa.

Hei. Luin sekä Iltalehden, että Hymy-lehden jutut. Niistä päätellen ”Hänen” kommenttinsa viestittää, että kyläläisten hätä ei kiinnosta. Yhtään ymmärrystä ei heru, vaan heti ekana alkaa uhkailu. Häntä ei kiinnosta osallistua kylätappeluun, eikä pysty muka seuraamaan maakuntakaavoja (Iltalehdessä). Selvästi kyseinen kommentti paljastaa, että jokin asia vaivaa Häntä. Kyllä yleensä omaan kotiin liityviin asioihin pystyy perehtymään, vaikka Hänellä maatalousasioiden hoito viekin aikaa. On muillakin ihmisillä töitä.

Miksi perheissä voidaan huonosti? Miksi töissä voidaan huonosti? Miksi kouluissa vodaan huonosti? Miksi koko yhteiskunta voi pahoin? Röyhkeys, ahneus, vilppi ja epätasa-arvo kukoistaa kaikkialla!
Tähän yskään ei auta lääkefirmojen rohdot, tähän ähkyyn tukehdumme jokainen.

nimim. Mukaamme tulee vain käärinliinat!

Tuntuu aina että nää tälläset on vain juttuja mutta kyllä ne ikävä kyllä pitää enenevässä määrin koko ajan. Häpeä rouva Anttila… Juu et tietenkään tiedä asiasta mitään et…

Tämä on tätä ”tuttua ja turvallista KEPUA”. Vieläkö kukaan muistaa jotain tämänsuuntaista eräältä KEPULAISELTA naispääministeriltä: ” En tilannut, ne tulivat minulle täytenä yllätyksenä….” Voiko kukaan täyspäinen koskaan uskoa politikkojen rehellisyyteen, siihen uskominen on samanlaista ”lapsenuskoa” mitä monesti mm. sunnuntaisin aamupäivisin joissain isoissa rakennuksissa toitotetaan! Nyt kun muistaisin joskus vuosi sitten julkistetun tutkimuksen mistä sen löytäisin, vaan kun en muista, no siinä kuitenkin todettiin että politiikot uskovat todellakin itse (monesti) omaan pask*n jauhaantaansa….että näin………No ensivuodeksi otettiin ”onneksi” taas kunnon monen miljardin lainat reilu tonni per jokainen suomen peräpää mukulasta vihannekseen 🙂

Käyttiköhän samaa kikkaa kuin Uuno muuttaa maalle -elokuvassa eli peukalo viivottimen yli sen verran että viivaa vedettäessä tulee mutka…

Kuka muuten näitä Kepu- ja RKPläisiä tolvanoita yleensä äänestää. Nämä äänestäjät voisi hyvällä syyllä panna psykiatriseen hoitolaitokseen.

Sopimukset luetaan ”Herroilla” siten, kuinka he haluavat ja narreilla silleen, kuin ne on kirjoitettu. Ei ole tasa-arvoa. Kyläläiset pysykää kovina ja mitä ne SIKA-farmarit parlamentissä tekevät. Orwellin Eläinten vallankumous ei ole toteutunut.

älkää nyt vaan enää äänestäkö tätä sika-liisaa eduskuntaan!

Sikatilan emäntä vauhdissa! en vaan ymmärrä kuka häntä oikein äänestää. Eikö tähän jo voisi puttua??? Samoin täältäkin tsemppiä kyläläisille.

Ei ole pakko lainmukaan muistaa ainakaan. Nähtiinhän se Jäätteenmäestäkin ja Vanhasesta.

” Anttila ei kuulemma tiedä asiasta mitään ”

Hohhoh. Emme jaksa muistaa sillä tämä on maan tapa. Suomi on läpikorruptoitunut mätä poliisivaltio.

Anttila jatkaa M.Vanhasen ”Dementia”linjaa.Tsemppiä vaan kyläläisille.Älkää vaan äänestäkö tätä Sikafarmaria,enää !!!!!

Oma kommentti