Minttu Räikkösen ajatukset saivat pöyristymään: Kun asu on kerran kuvattu, niin sitä ei tule käytettyä heti uudelleen

Kimi Räikkösen Minttu-vaimon puheet ovat herättäneet somekeskustelua. Minttu paljastaa, että kun hän pistää design-asun päälleen, ja se päätyy kuvineen julkisuuteen, niin vaatetta ei ihan heti sitten pidetäkään.

Melkoista jet-set-meininkiä!

Minttu on kuitenkin omasta mielestään ekologinen. Hän on antanut lainattavaksi hienoja asujaan Hush Hush -nimiselle design-asulainaamolle.

Näin lainaamo kirjoittaa:

”Minttu R. antoi meille kerran pidettyjä asujaan lainattavaksi ja halusi antaa muidenkin päästä nauttimaan niistä. Hän näkee myös vaatteiden lainaamisen positiiviset vaikutukset kestävässä kehityksessä.

-Kun joku asu on kuvattu jo kerran, niin sitä ei tule käytettyä heti uudelleen. Mahtavaa jos joku voi nauttia siitä sen sijaan!”

Onkohan Minttu nyt ymmärtänyt ekologisuuden ihan oikein? Mitäpä jos käyttäisi vaatteita useamman kerran kuin kerran, niin olisikohan se kestävämpää kehitystä.

Teksti:JT Tuomela
Avainsanat: design, Minttu Räikkönen, ekologisuus, vaatelainaamo

Kommentit

Minttu paljastaa, että kun hän pistää design-asun päälleen, ja se päätyy kuvineen julkisuuteen, niin vaatetta ei ihan heti sitten pidetäkään.
Minusta Mintun viesti on ihan selvä, mikä siinä on jetsettiä? Ei kukaan muukaan julkimo pidä samaa kolttua kaikissa kissanristiäisissä, ei sitä samaa vaatetta ihan heti pidetäkkään,aivan ymmärrettävää

Eikös Minttu just ymmärrä ekologisuuden, kun antaa vaatteensa lainattavaksi myös muillekkin? Sehän on just mahtavaa tänä päivänä että muutkin pääsee nauttimaan merkkivaatteista ekologisemmin ja edullisemmin. Hyvä Minttu muodin edelläkävijä!

Onko ekologista käyttää vaatetta yhden kerran itse?

Oma kommentti