Miss Isoäiti, 38, ja Jani, 18: Loukkauksia satelee!

Janika Granat Janin kanssa.Viime numerossamme kerroimme Miss Isoäiti Janika Granatin, 38, ja hänen nuorikkonsa, Janin, 18, suhteesta ja kihlajaishaaveista.

-Palaute on yllättänyt meidät täysin, pari kertoo tuoreessa Hymyssä.

-Siwan kassaneitikin kannusti ja kertoi meidänkaltaisiamme ikäeropareja olevan paljon. Mutta on minua haukuttu lapsiinsekaantujaksikin. Se loukkaa syvältä, Janika kertoo Hymylle.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Miss Isoäiti, Janika Granat

Kommentit

Annetaan nyt heidän hetken lekkiä kotia, kyllä se arki kohta ipanan vaihtoon ajaa, kuulin että jo vähän käytykkin katsastamassa 😀

NIM.ERJALYYDIA.Parviainen on 55-56v ja Saana19-20v,ja kyllä siitä kritiikkiä annettiin.Oletko nukkunut silloin?

85v mummot on sexyjä ja niille on kertyny jo hillooki sukanvarteen ja 35 vuotiaana voi alkaa turvallisesti jo itse eläkkeelle terveisin Voitto 19v

katotaan parin kymmenen vuoden päästä kun joo puumakunnossa niin menee taas ukko vaihtoon 🙂 On miehiä jotka vaihtaa aina nuorempaan ja akkoja kans. Ja miehetkin 40 korvilla välttämättä ala mummoja enää painamaan. Mitä politiikkaan niin Väyrynen ainoona ilmoitti ettei ole tarvinnut vaihtaa vaimoa nuorempaan 🙂

hah hah vai että Niinistöllä lapsivaimo… voiko ihmiset oikeasti sanoa 34-vuotiasta naista lapseksi? kertoo paljon ihmisen ahtaasta ajatusmaailmasta. Onneksi pariskuntien ei ole pakko kuunnella tuollaisia panetteluita mitä ventovieraat kyseisistä asioista tietämättömät päästelee muka ainoana oikeana totuutena.

Jaa, ja kun Parviaisen pappa (50)nai Saanan (24), ei kukaan nosta haloota tytön nuoruuden menetyksestä. Totta tietysti että Saanalla on lapsi, mutta niin voisi kenellä tahansa seksiä harrastaneella 16 vuotiaalla olla lapsi, mutta silti ne vielä ovat itse nuoria ja lapsia. Ja kun tuon 38 v. naisen ulkomuotoa arvostellaan, niin sanon vaan että kyseinen 38 vuotias nainen on olemukseltaan 100 kertaa parempi kuin Parviaisen Jussi, jopa parempi kuin pressaehdokas Niinistökin, joka ihan hyväksytysti lapsivaimon otti. Sitä se nyt sitten koettaa tyrkyttää Maan Äidiksi! Ja näytellä itse niin vastuullista aikuista että! Jotta, tasa-arvon nimissä, ei ole mitään väärää siinä että 38 vuotias saa kaverikseen 18 vuotiaan , oli sitten mies tai nainen.

Ei kestä, ton ikäselle kaverille lapsiperheen arki pamahtaa kohta päin naamaa…jo alkaa oman ikäset hoidot kiinnostaa.

Se on kumma että heti ollaan muka kateellisia jos sanoo mielipiteensä.Mistä tossakin suhteessa vois olla kade??En itse ainakaan seurustelis oman lapseni ikäsen miehen kans, pitää jotku periaatteet ihmisellä olla.

paskat puumasta,ettis jo sopivampaa,turhaa,julkkuhakua,kyllä se tiedetään ,turha paskaa puhua,kuhan saa isoäiti otsikoita ja rahaa,en koskis sormenpääläkään,kunei tuollaiset suominaiset kiiinnosta

Sukuelimet kiinnostaa niin miehiä kuin naisiakin. Turha täällä moralisoida.

Noi kritisoijat on usein yksinäisiä omaan elämään kyllästyneitä ihmisiä jotka pinnan olla on todella kateellisia. Olen joskus itsekin seurustellut itseäni parikymmentä vuotta vanhemman kypsän naisen kanssa.

Tsemppia parille! Kateellisia on aina ja todella moni 18-20v tyttönen seurustelee 40-50v miesten kanssa, itsekin vanhempia kattelen kun ei oikein poikaset kiinnosta. Antaa kaikkien olla onnellisia 😉

Tuossa kuvassa totuus paljastuu. Kuva äidistä ja pojasta. Poika näyttää ikäiseltään ja myös äiti, joskin luulin että äiti on yli 40v.

Kun ledet (lue: Naurulehti)lakkaa kirjoittelemasta parista, ”rakkaus” lentää ulos ikkunasta.

Kateelliset koirat taas älisemässä… Tuollaista puumaa kun saisi edes kerran nuoressa elämässään…

Se on SAMA minkälainen ikäero on. Turhaan öyhäätte, ikä on pelkkä yksi numero, joka ei kovin paljon ihmisestä kerro.

Suomalaiset ajelevat myös vanhoilla autoillakin yleisillä teillä.

Se on SAMA minkälainen ikäero on. Turhaan öyhäätte, ikä on pelkkä yksi numero, joka ei kovin paljon ihmisestä kerro.

tää joka väittää et näyttää 20v kannattaa käydä optikolla kyllä nainen on hyvän näköinen ja timmissä kunnossa ikäisekseen mutta en kyllä ikinä luulisi että on alle 30v

janilla on aika pieni beba, sitä vois kyl tämönen 40 mies koittaa.

tuo muija näyttää ihan parikymppiseltä. Itte oon 30 tosin jo, mutta kyllä panisin kovaa

joojoo kaikki jutut mitä ennen tätä juttua janista kuullu niin ei uskois et tää kestää kovin pitkälle 😀 (ja miks kukaan muuten olis kateellinen tästä? paitti jokkut exät mut muut, veikkaanpa et ihmiset EI oo kateellisia millään tavalla :D)

Pakkohan kassojen on mielistellä!! niille siittä palkka maksetaan! ton pojan täytyis elää sitä nuoruuden elämää. mikä olis normia!

juuri samaa mietin kuin ensimmäinen kirjoittaja! mitä helvettiä tuo akka on kelannut kun napaa lapsensa poikaystävän juuri teini iän ylittäneen pojan.

Oma kommentti