Miss Isoäiti iski 18-vuotiaan!

Janika GranatHallitseva Hymyn Miss Isoäiti Janika Granat, 38, hehkuu onnea. Moderni mummu kertoo Hymylle seurustelevansa nyt 20 vuotta itseään nuoremman miehen kanssa.

-Ikävää elämääni kuuluu sen sijaan huoltajuustaiston muodossa. Käyn taistoa kahden pienimmän lapseni oikeudesta asua luonani, Janika huokaa.

Tämän vuoden Miss Isoäiti-kisan ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Miss Isoäiti, Janika Granat

Kommentit

Isän pojalle iso peukku, yritä jaksaa, ei ole helpoo kun joutuu katsomaan tota.

Hehhehe, ei ole tätä kommentoivilla mitään hajua todellisuudesta. Kateelliset kirjoittelee todellakin. Itseäni tässä ei mikään muu huvita kuin se että tuon ikäinen on voittanut miss isoäiti kilpailun, noin nuorena. Tämä on aika nuori tyttönen vielä. Joku kommentoi tuolla että 18v mies voisi olla Janikan poika, joo, mutta mietihän, oman ikäinen voisi olla tämän veli, hyi helvetti!

Eipä tartte hävittää lasten vanhoja leluja Hän on kaukaa viisas

tää ei ole ihan normaalia että aikuinen nainena ja vielä isoäiti seurustelee noin nuoren jampan kanssa. ei varmasti suhde kauaa kestä, jotenkin yököttävää, hyi!!

taitaa olla jonkin sortin puolueellinen pillipiipari siellä ;D alkaa sen verran jo naurattamaan

Kuka tässä on siitä puhunut että ketä kiinnostaa mikä mun päässä liikkuu ? ja siten voi kysyä lisää että kysyy, luulis ny sunkin tietävän kun näin paljon muutenkin LUULET tietäväsi. ja todellakin sun pitää ainaki neljään-viiteenkin kertaan miettiä mitä kirjottelet jos tommosta tekstiä tulee mihin sä et edes itekään usko. ja miten sä kuvittelet että oikea isä voi olla siellä toisessa päässä lapsille läsnä jos häntä ei edes päästetä sinne nostamatta sen suurempaa kohua? ja se on ollu kuules tässä pidemmänkin aikaa jo läsnä lapsille sillä he ovat olleet lähipäivinä pelkästään isän luona. Sulla kuules huvittunut on taas sellaset puheenaiheet mistä et tiedä yhtään mitään.

No eihän sitä kannata julkisuudesta hävitä. Sen jälkeen ei enää ole mitään. 😉

Ei mun tarvitse miettiä kahteen kertaan mitä kirjottelen. Kertakin riittää. Eikä sanoja voi syödä. No siis mies voi näyttää miehen mallia ainakin olemalla läsnä. Tässäkin jutussa voi olla monta totuutta. Ja miten voi kysyä lisää jos ei ole edes kysynyt mitään, eikä mua oikeestaan edes kiinnosta tietää yhtään mitä sinun päässäsi liikkuu.

ja lisätään se vielä että kerropa ny ihmeessä miten juuri täysi-ikäisyyden rajan saavuttanut voi näyttää ”miehen mallia” ?! Siitä on kuule totuus kaukana, ja jos sen joku tietää, se olen minä. kysypä vaa lisää jos kiinnostaa tietää

kuules herra ”huvittunut” mistähän sääkin tiedät yhtään mitään!??!?! luuletsä oikeesti ettei niiden omasta isästä ole siihen ?! MIETI NYT KAHTEEN KERTAAN MITÄ SÄ SIEL KIRJOTTELET! ensinnäkin miks ne käy lastenhuoltajuuskiistaa jos isästä ”ei muka olisi siihen” ?! toiseks, miksi hän itse haluaa pojat aina käymään isän kotona jos muka isästä ”ei olisi siihen” ?! ja kolmantena, miksi pojat itse haluavat sinne jos isästä ”Ei ole siihen”. Sinuna söisin sanani JA HIEMAN ÄKKIÄ !

Kateelliset valittaa 🙂 aika moni vanhempi ihminen ottaisi nuoremman jos kehtaisi ja saisi. Ja tottahan se on, että se ”poika” on lapsien kaveri, mutta mitä sitten ja ei kukaan voi valita kehen rakastuu.. mutta huom. se on vanhempien lasten kaveri, ja pienet pojat saa siitä vähän miehen mallia kun niiden omasta isästä ei ole siihen.. :))

ja tämä poikahan on vuoden isoäidin lapsien kaveri :DD

Voi kiesus, mä todella häpeen janika sun puolesta, tuu jo järkiin, ja pidä nää asiat edes poissa lehtien palstoilta! Se ”mies” vois iältään olla sun lapses, eiks siinä mee raja!!!!!!

se on hyvä että ton lähellä ei oo yhtään lasta muuta kun se poikaystävä

noh, ainakin kyseinen ”isoäiti” sai miehekseen 18v pojan korvaamaan omien virheiden takia menettäneen 16v poikansa

Joko on menty naimisiin ja erottu? Vanhan tavaran kierrätystä.

joo on aika erikoista tuskin kummallakaan mitenkään kauheen kivasti järki juokse luulis äidinkin olevan vähän huolissaan omista lapsista on pienille lapsille vähän outoa elämisen mallia kun äiti ja tytär omaavat saman poikaystävän onko siinä jokin vuoroviikkojärjestely ja tällänen on sit hyvä isoäiti vai?

Mitä vetoa voi kypsä aikuinen nainen tuntea 18 vuotiaaseen poikaan, joka on juuri ja juuri saavuttanut täysi-ikäisyyden rajan? Luultavasti suhde on lyhytaikainen. Jos lapset eivät asu kotona, on ainakin lähes lapsi sulho maisemissa. Mutta, hiukan outo suhde. Paremmin tajuaisi, jos ”mies” olisi yli 20 v. Tämä poika saa varmasti aikamoisia kommentteja kavereilta suhteestaan.

Kyllä 18v on täysi lapsi vaikka kuinka kypsästi käyttäytyy, mutta ei pidä tuomita koska lakimme ei kiellä kyseistä hommaa se on yhteiskunnassamme täysin hyväksyttävää. Ymmärrän kyllä exmiehesi huolen onko ok jos rattopoika pyörii nurkissa kun lapset on paikalla?

Mun samanikänen poika ei kyllä seurustelis mummujen kanssa! Hänestä äitinsä ikäiset on VANHOJA AKKOJA! Pitää ikäisistään nuorista tytöistä.

Joo mut mieheltähän toi on ihan normaalia ja hyväksyttävää.Anna mamma mennä vaan!

pistä 18vuotias, akkapaksuksvaan,odottava missysöaiti,tää 12 v,vois mennä lukee akuankkoja

Hehheh, vitun onnekas 18v ”mies”! Kun toiset fäppäilee milf-pornolle kotona koneella, tämä ”mies” vetelee tuota ”isoäitiä” kakoseen :–)

Toisaalta kun ajattelee, 18v poika voi olla vasta ammattikoulun toisella luokalla, L0L.

Tää on hieno Puumanainen. Mies ois tosiaan pervo setä.

Jussi Parviainen on paras!

Aika levotonta, sanoisin. Hymy, miettikää nyt vähän ketä valitsette.

Jos tän tekis mies niin syytettäisiin pedofiiliksi ! Ehkä moni voi ymmärtää miksi joutuu käymään huoltajuustaistoa. Olit suosikkini, et ole enää.

Tää on tätä samaa seurakuntaa BB-porukoitten,Tuksun,Kaalinaisen,ym. kanssa.

Oma kommentti