Miss Isoäiti Janika iski tyttärensä 18-vuotiaan poikakaverin – liittoa vastustetaan!

Janika Granat ja Jani LehtoHymyn lokakuun numerossa on mielenkiintoinen juttu Hymyn Miss Isoäiti -kilpailun voittajasta Janika Granatista, 38, joka seurustelee ja aikoo kihlautua 18-vuotiaan poikaystävänsä Janin kanssa. Janika tunnustaa, että hän iski 19-vuotiaan Mimmu-tyttärensä kaverin.

Janikalla on seitsemän lasta ja kaksi lastenlasta. Hänen 18-vuotias tyttärensä ei hyväksy Janikan ja Janin 20 vuoden ikäeroa.

-Hän ei itse pystyisi olemaan 20 vuotta vanhemman kanssa. Se riittää perusteeksi tähän, Janika naurahtaa haastattelussa.

Janika ei halua leimaantua suhteessaan miksikään puumaksi.

-Se on kumma, että me eletään täällä tällaista dinosaurusten aikaa. Nainen ei saisi olla miestä vanhempi. Helposti kyllä hyväksytään vanhempi mies.

Lue lisää aiheesta lokakuun Hymystä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Miss Isoäiti, Janika Granat

Kommentit

Ei oo ees ainut noista kilpailijoista joka näitä parikymppisiä harrastaa

Voi VENÄJÄ näitä otsikoita. Taas ihan väärän kuvan antaa. JUURI TÄMÄN VUOKSI EN OSTA LEHTIÄNNE HYMY.

”poika ne niksit opettaa”

Ehkä opettaa naiselle ehkäisyn käytön..

seksikäs muija. eikä se iskenyt sen tyttären ”poikakaveria”, vaan poikapuolisen kaverin, hymyn otsikko imee munaa taas

poika ne niksit opettaei noin vanha mamma tiiä oikein mistään mitääna!!

No sit kun mamma on opettanu niksit, niin alkaa oman ikästen seura kiinnostaan 😀

Ei ne samanikäistenkään suhteet täydellisiä ole. Eikä samanikäistenkään suhteissa motiivit yhdessäoloon ole aina parhaat mahdolliset tai kaikkien hyväksymät. PÄÄTELMÄ: mikäli pariskunta on itse tyytyväinen tilanteeseen, ei muiden pidä siihen puuttua tai ilmaista paheksuntaansa. Jokainen pitäköön huolen omista asioistaan.

Onnea uudelle pariskunnalle!

18 vuotias poika on vaan innoissaan kun saa noin hyvännäköiseltä ”mummolta” pillua. suhde kestää aikansa.

järki käteen!! toi on viellä poika!! ja näen tämän niin että hän on kyl lapsi viellä!! joten vähän sairaalta toi kuulostaa!! ihan sama toisin päin jos mies ottais /sais noinkin suurella ikäerolla varustetun tyttölapsen!

Voi Mimmu-parkaa kun oma äiti vei edellisviikonlopun seuralaisen.

täytyy kyllä viirata 38- vuotiaalla naisella pahasti päässä jos kestää 18-vuotiaan pojanklopin seuraa! ja turha lässyttää että jotkut ovat vaan kehittyneempiä! kun ei 18- vuotias poika, eikä tyttökään ole! Hyi kamala mikä nainen! Oikea lastensa nolaaja! ei se ole ihme mistä noita kummajaisia sikiää kun äiditkin ovat noin sekaisin kuin seinäkello!

Jos toisten tämmöset tekemiset häiritsee niin taitaa itsellään olla jotain hampaankolossa, tai liikaa aikaa. Älkää katsoko, niin ne menee pois.

Ihana white-trash liitto, mistä näitä luusereita oikein riittää?

Ihannenainen tottelee nykyisin seuraavia laatusanoja: fiksu, maalaisjärjellä varustettu, huumorintajuinen, suurella sydämellä siunattu, naisellinen.

-Plussana on tietenkin ulkonäkö, mutta vanhemmaksi tultuani arvomaailmani on muuttunut ja arvostan entistä enemmän persearvoja, kloppi määrittää.

Näin se maailma muuttuu, ei tarvitse noudattaa ikärajoja.

Oma kommentti