Miss Isoäiti Janika tuli 18-vuotiaan poikaystävänsä kanssa julkisuuteen – katso kuvat!

Janika Granat ja Jani LehtoHallitseva Miss Isoäiti Janika Granat, 38, tulee nyt ensi kertaa julkisuuteen tulevan kihlattunsa, Janin, 18, kanssa. Pariskunnan ikäeroon, joka on siis huimat 20 vuotta, eivät ole kaikki suhtautuneet aivan auvoisasti. Missimummulla itsellään on seitsemän lasta ja kaksi lastenlasta. Yksi lapsista vastustaa liittoa.

Janika myöntää, että hän iski 19-vuotiaan tyttärensä ystävän. Kaikki lähti siitä, kun Janika tarvitsi kuskia baarireissulleen. 18-vuotias Jani tuli apuun, ja muutaman viikon päästä he jo seurustelivat.

Pari aikoo kihlautua 11.11.11.

-Kyllähän tuon kanssa voisi (kihlautua), Hymyn Miss Isoäiti Janika maistelee sanaa suussaan ja katselee Jania rakastuneenoloisesti.

-Hän on niin erilainen kuin muut. Saa minut nauramaan ja hyvälle tuulelle. Ja hänellä on miehekäs ääni, eikä mikään mikkihiirimäinen, joita miehilläni on ollut.

Jani ei ole kokenut lähipiirin paineita:

-Se on minun asiani. Olen kertonut tästä vanhemmilleni, mutta aika moni saa varmaan tietää tästä tämän jutun kautta.

Lue mielenkiintoisesta suhteesta lisää lokakuun Hymystä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Miss Isoäiti, ikäero, Janika Granat

Kommentit

oliskin tyttären kaveri, mutta oli poikaystävä. että sellanen isoäiti, ja äiti. oikeen hienoa. ja jatkossa voisi isoäidiksi valita oikeasti sopiva henkilö eikä tällaista julkisuudenkipeää kehveliä.

Anteeks tuottaa pettymys Elalle, mutta kaikki tiesi tästä ennen tätä lehtijuttuakin 😀 Kaikki vaan odotti, että Ela myöntää sen. Ei sen kummempii, onnee ny 😀 Ela sai vihdoin mammansa ;D

milf,it ja puumat parhaita,muakin jahtaa yks 59v, puuma,miau ja grauh

Nuorekas nainen, mutta jotenkin omituista aloittaa suhde keskenkasvuiseen poikaan, olkoonkin virallisesti täysi-ikäinen. Veikkaan, että nuori mies lähtee muutamassa vuodessa, ellei aiemmin, mutta voihan sitä olla onnellista rakkautta sen mitä se kestää. Sääli vaan tytärtä. Ymmärtää kyllä miksi asiassa on sulattelemista. Äidin pitäisi sen verran ajatella lapsiaan, ettei paistattele liikaa lehdissä ja malttaa sen kihlauksen kanssa vuoden tai pari katsoen, riittääkö rakkaus vai ei.

44,v ja yök kyllä se pittää nuorempi olla,44v. ja en örise,siinä jää moni nuorempi jannu toiseks

mikäs siinä jos 18- vuotias ja puoli isä ja puoli pappa! naurettavaa touhua

toihan on jo naurettavaa! pojalla elämä edessä ja miss isoäidillä elämä takana! joku roti!!!!!!

Tämä on ihan rakkaustarina. Mutta Parviaisen suhde on sairas lähes pedofiliaa lähentelevä ihmiskauppa!

Mitä tässä on kenelläkään nokan koputtamista: 2 aikuista ihmistä! Minä ainakin toivotan onnea tälle parille 🙂

Onnea! Ei ole multa pois mitä kukakin tekee. Mut onneks sentään joku joskus jotain tekee mitä sitten toiset voi kauhistella. Tylsäähän täällä maailmassa olis jos kaikki oltas samanlaisia ja elettäs ”oikeiden” normien mukaan.

Ei käy muijalla flaksi kun pitää omasta kuormasta syödä! Raukkamaiseks käytöksen tekee juuri se että piti oman tytären frendi iskee. YÄK!

oli se ikäero mitenpäin (Mies – nuori neiti/nainen – nuori herra)tahansa, pedofilia on suomessa RIKOS. Ja mun mielestä kaikki alle 20 ikäset pitäs julistaa lailla KAKAROIKSI. Njäääh! Hähähähä.

jos toi olis toisi päin..puhuttaisiin sakko”lihaan sekaantujaksi!poju on täysin lapsi vielä..ei tos ole tasaarvosta enään kyse,huomion hakua tolta naiselta

Tuota seitsemää tms. lasta isoäidillä / tulevalla morsiolla en kyllä oikein jummarra… Lestadiolaistausta, kenties?

Ja nyt rouva repäisee? – No, ei mitään uutta lessupiireissä, on tätä tapahtunut monin muunnoksin aiemminkin.- Surullista.

ei ole mikään mikkihiiri ääni:D hah, minusta näyttää mikki hiireltä:D

Eihän tuossa mitään. Tasa-arvoistahan tämä vain on. Siitä voisin kyllä lyödä satasen vetoa että 5 vuotta pidempään tämä pari ei ole yhdessä. Ikäero nyt ei vielä mitään mutta jos haluaa julkistaa asian Hymyssä niin se kyllä varmistaa asian..:)

Miksi ei näinkin päin, niin monta paria on jo nähty joissa mies huomattavasti vanhempi. Ei oo aina ikävuosista kiinni, miten tullaan toimeen. Itse olen noin 4-kymppinen ja mies 50, kukaan ei ihmettele ikäeroa näin päin.

Pitäisi ymmärtää tuon naisen antaa olla noin nuoren miehen olla rauhassa!! 18v..on vielä täysin teini!! hänen täytyisi saada olla ja mennä omien ikäisten kanssa!

On siinä oikein isoäitimalli. Hymy palauttakaa se isoäiti kisa sille tasolle, mikä isoäideille kuuluu. Ainahan näitä onnettomia on ollut, mut tartteeko ne julkisuuteen nostaa. Kirjoituksessa isoäiti sanoo, että 7 lasta ja nyt olis aika päästä naimisiin, just joo Jani varmaan korjaa potin. Mikähän on taustalla,että ei ole päässyt naimisiin:) No se on hänen asia, mutta tartteeko kaikkea suustaan päästää. Haloo kontroll!!!! Onko ihan normallia, että oman lapsen tunteet menee kakkoseksi, tarkoitan sitä isoäidin tyttöä, kait se joillekkin on.

Onneksi olkoon, nauttikaa toisistanne. Itse olen 44vuotias nainen ja mieheni on 26vuotias. Ja hyvin toimii. Seksi taivaallista ja yhteiset jutut miljoona kertaa parempia ja mielenkiintoisempia kuin ikäisteni ukkojen örinät!! Bodysta puhumattakaan..Nyt oltu jo vuosi ja rakkaus vain roihuaa 🙂

Nythän toi rouva on vielä ihan menevä ja pantava, mutta odotetaan pari vuotta ja jätkä on tiessään. Miehille on niin helppo tehdä skidit ja kadota, kun naiset luulevat vielä ”oikeaan rakkauteen” ja muuhun bs:ään.
Näin se on 🙂

tsemii pojalle, pane nyt oikein olan takaa vieläkun römpsä tuntuu joltain.

Nää on näitä Hymyn tyrkkyjä. Onko mummulla jäänyt teinivaihde päälle?

kyllä minulleki kävisi tuommonen MILF parin yön huviksi… muttei nyt kuitenkaan kihloihin ja isäpuoleksi 7 lapselle

Murh murh murh kohta on janila kakat housusa,ja janikalla pikkarit pyörii ympyrää

niinkäyja tullee 25v,potipiltinki uros ja murahtaaa janilta kakat housuun ja milfiltä pikkarit nilkkoihin

mikä ämä tää on lapsiinsekaantuja vai turha siinä virneillä ei tommosta saa tehdä vie tytäreltä miehen eikun pojan tukkakin värjetty ettei harmaat näy ei tommonen toimi kun poika on vanhempi käykun aston kutserille ja temi moorelle

annas olla kun heppu harmikseen huomaa aikanaan, että hetkinen, nivelissä on klappia, alatukivarret kuluneet, kone on aivan liian väljä, liikaa porattu, vuotaa usein nesteet pihalle, voitelu ei pelaa, ja mäntä oikein klonksuu sylinterissä, tehot ei riitä, potku puuttuu ja lopuksi sitten kaverin omatoimisesti asennettu ruiskutuspumppu ei em. syistä toimi. ja eikun heti koko menopeli vaihtoon – ja halvalla menee kysynnän puutteessa.

Kuka sinun seksuaalikäyttäytymisestäsi on kiinnostunut? Ei kukaan. Et ole julkkis. Pyritkö kenties sellaiseksi? Hoh hoijaa, haukottaa.

Tuo jätkä on mun idoli. Kullä noita vanhoja akkoja on kiva panna kunnolla ja mennä vaikka kihloihinkin jos se tekee ne onnelliseksi, samalla itse panen myös nuorta omanikäistä lihaa aikanikuluksi, mutta kotona odottaa aina kunnon milf joka vaatii nuorta miestä joka reikään. On hyvä että olen seksuaalisesti viriileimmilläni 🙂

asiaa sivuten,nuori mummohan tuo on…mutta kyllä mua ahdistais jos oma mutsi, lasteni mummo pitäisi lävistyksiä naamassaan.

Hyvä, jos mode toimii.

Ei siinä mitään ihmeellistä ole, jos tekee ns. katrihelenat. Miehethän ovat harrastaneet tätä jo vuosituhansia, eli ottaneet itseään huomattavasti nuoremman kumppanin; nyt on oikeutetusti naisten vuoro.

Onnea parille, antakaa palaa, älkääkä välittäkö yhteiskunnan tyhmistä ja rajoittavista normeista; nekin on tehty muutettaviksi.

Kaikkea hyvää teille.

Tulosveto:

Pysyy parina(kerroin 1.20)
Riitaantuu (kerroin 1,50)
Eroaa (kerroin 5,90)

Ettei vaan tulisi muorin lapset vihaiseksi asiasta kun isäpuoli alkaa omimaan lasten leluja joita ei ole ehditty vielä luovuttamaan heidän jälkikasvulleen Siitä aiheesta saakin HYMY Tosi otsikon

Ei ola paha ikäero ja hyvännäköinen pari 🙂 Onnea heille.

Hukkaan menee aika tuo.. kun eron hetki tulee, tulee monta surijaa. Kohta alkaa muija ikääntymään, niin alkaa kaverit huomauttelemaan.

Oma kommentti