Miss Isoäiti sairastui syöpään!

Senja IkonenItsekin terveydenhoitoalalla työskentelevä Hymyn parin vuoden takainen Miss Isoäiti Senja Ikonen sai rintasyövästään väärän diagnoosin. Ongelmat eivät päättyneet vielä siihenkään.

-Makasin lopulta Meilahden sairaalan päivystysosastolla kolme päivää, koska syöpäosastolla ei ollut tilaa ottaa minua vastaan. Olin hirvittävässä kunnossa, mutta en saanut edes lämmintä ruokaa. Kohtelu oli epäinhimillistä, toteaa Senja, joka ei häpeä syöpähoitojen runtelemaa hiuskuontaloaan vaan poseeraa ylpeästi kaljuna.

Senja IkonenSenja myöntää, että syöpäkokemus on ollut raju:

-Tuntui, että minut hylättiin.

Lue Senjan vavahduttavista hetkistä ”hyvinvointiyhteiskuntamme” rattaissa huhtikuun Hymy-lehdestä. Samassa lehdessä kertomus myös Helena Tikkasesta, joka selätti peräti kolme rintasyöpää.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Helena Tikkanen, Miss Isoäiti, Senja Ikonen

Kommentit

Minun mielestäni ei lainkaan, sillä on hyvä kun puhutaan asiaa ja kun on viihdettä. Jokaiselle jotakin. Toivon Senjalle kaikkea hyvää.

Veroeurojamme ollaan Kepu-Marin JyrkiBoyn (kok) toimesta syytämässä taivaan tuuliin. Mitäs kotimaan sairaista, vanhuksista ja lapsista.Rajallisia ovat veroeurot ja nyt priorisoidaan ulkomaisia sijoittajia ja pankkeja.

Oma kommentti