Miss Suomen managerilla erikoinen tausta – lue!

Miss Suomen tittelistä tänään luopuneen Pia Pakarisen taustalla on viime aikoina nähty manageriksi tituleerattu salaperäinen Pasi Loijas. Miehen tausta on värikkäämpi kuin voisi suomalaisittain uskoakaan. Kanadassa, Ranskassa, Espanjassa ja Portugalissa uransa aikana asunut stylisti ja meikkitaiteilija on tehnyt töitä muun muassa huippumallien Naomi Campbellin, Cindy Crawfordin, Kate Mossin ja Ellen McPhersonin kanssa.

Suomessa Pasi tuli suuren yleisön tietosuuteen vuonna 2005, kun hänet saattoi bongata tv:n Mallikoulu-ohjelman tuomarina.

Pasi Loijas asuu nykyisin Itä-Suomessa ja omistaa elämänkumppaninsa kanssa kosmetiikka-alan yrityksen. Hän on tehnyt yhteistyötä myös Tiina Jylhän kanssa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tiina Jylhä, Pia Pakarinen, Kate Moss, Cindy Crawford, Pasi Loijas, Naompi Campbell, Ellen McPherson

Kommentit

PIA EI VALEHTELE! On se hyvä, että tällä naisella on edes moraali kohdallaan. Turha enää missiorganisaation yrittää saada puhdistettua maineensa. Se on mennyt lopullisesti, ainakin Makusen johdolla.

Eipä ole kovin salaperäinen tyyppi. Miehestä tiedetään entiset ja nykyiset asuinpaikat, ex-yhteistyökumppanit ja nykyinen yritys.

Kyllä, varsinainen mysteerien mies tämä manageri. Suorastaan arvoitus joka on verhottu salaisuuksien kaapuun.

Pia tuntuu olevan nuori rohkea nainen.Hienoa,että joku pystyy kertomaan totuuden(uskon Pian kertoman) homehtuneesta missi organisaatiosta.Hyvä PIA.

Oma kommentti