Miss Suomen perintöprinsessat riisuivat – katso kuvat!

Perintöprinsessat 2010Nämä neitokaiset ovat kuin yö ja päivä, jing ja jang, tuli ja vesi. He ovat Miss Suomi -kilpailusta tutuksi tulleet huikean seksikkäät perintöprinsessat Anne Nurminen ja Susanna Turja.

Parikymppiset kaunottaret tulivat Hymyn studiolle sensuelleihin alusasukuvauksiin, mutta tyynysodaksihan se lopulta meni.

Lue maaliskuun Hymystä neitokaisten ajatuksia muun muassa Miss Suomi -kilpailun uudistamisesta. Tässä alusasukuvia rohkeista kaunottarista.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Anne Nurminen, Miss Suomi, perintöprinsessat, Susanna Turja

Kommentit

Näin se vain jatkaa Missi -brändin arvostus nousuaan 🙂 Että ihan nuorten roolimalleja ja suomalaisen naisen edustajia maailmalla pitäisi sitten olla näiden tökerösti poseeraavien alusvaatemallien ja yhden valehtelevan, hukkapätkä missin. Hyvä Suomi! Ensi vuonna voisi kyllä panostaa Miss Suomi kisoissa ihan perinteiseen Miss Suomi -kilpailuun, jonka päätavoitteena olisi löytää uusi Elovena -tyttö Suomea edustamaan. PITKÄ, KAUNIS, SIRO, sanoinko jo PITKÄ, MALLITYYLINEN nainen, joka pärjäisi paitsi kuvauksissa myös kansainvälisissä kilpailuissa.

Ei, ketä ne kiinnostaa, kuvissa on paljon muuta mielenkiintoista. tilaa bilteman katalogi, se vois sopia sulle.

Oma kommentti