Miss Suomen turkisasu järkyttää!

Satu TuomistoMiss Suomi Satu Tuomisto kohahduttaa jälleen. Missifanit ovat järkyttyneitä ja tuohduksissaan Tuomiston ilmoitettua esiintyvänsä Miss Universum -kisoissa turkiksissa.

Miss Suomi Satu Tuomisto on ehtinyt aiheuttaa kohua enemmän kuin tarpeeksi, vaikka on ollut vallankahvassa vasta kolmisen kuukautta. Hän kolaroi missiautonsa heti sen saatuaan, ilmoitti tv-showssa Suomen tarvitsevan kerjäläisiä, eikä tiennyt edes Suomen itsenäistymisvuotta. Radiossa Miss Suomi kehui miesjuontajan takamusta ”tosi hyväksi perseeksi” ja vastikään neidon sanakäänteitä on ihmetelty hänen ilmoitettuaan lähtevänsä kisoihin Vietnamiin ”lomailemaan.”

Tuorein yllätys on Tuomiston pukukavalkadi Miss Universum -kisoissa.

-Minulle tulee kansallispuvun sijaan fantasiapuku. Minusta tehdään luolanainen, asuun kuuluu nahkaa, kettukarvaa ja turkissaappaat. Asusta tulee seksikäs, Satu paljasti Iltalehdessä. Puvustuksesta vastaa Martzu Toivakka.

Suomen suurimmalla missi- ja julkkissivustolla Seurapiiri.fi:llä onkin jo ehditty tuomita Tuomiston pukuvalinnat:

-Aivan käsittämätöntä, että Miss Suomemme laittaa aitoa turkista. Mikään ei ole niin mautonta! Luulin Satua kaikista möläytyksistään huolimatta fiksuksi naiseksi. Oli vielä jossain EU:n hevoskuljetusten hyväntekeväisyystapahtumassakin hepan selässä ja nyt tämmöistä, tuomitsee jäsen HP.

-Toivottavasti ei ole aitoa turkista. Saattaisi aiheuttaa negatiivista julkisuutta maailmalla. Missien kun pitää olla maailmanrauhan kannalla, ja olla kilttejä kaikelle mikä liikkuu, avautuu puolestaan nimimerkki Chiaki.

 

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: Marzu Toivakka, Miss Suomi, Satu Tuomisto, Seurapiiri.fi, turkis

Kommentit

Haloo! Tässä Satu tekee parastansa ja satsaa kunnolla kisoihin kauneudesta! Harvemmin näkee näin aiheeseensa kunnolla panostavaa kaunokaista toiminnassa. Nostan hattua ja kannustan pukeutumaan kuten parhaaksi näkee ja huomaa että tietää arvonsa. Edustavin ja upein kaunotar pitkiin aikoihin!

Minun kenkäni ovat tuohta ja käsineeni villaa, jota saan lampaasta. Laukkuna on vanha kudottu pussi. JOten älä räyhää.

Kysymys edelliselle, onko sinulla nahkaisia kenkiä, käsineitä taikka laukkuja….?????

No jos sun mielestä tää on härkänen, niin sitten koko luonnonsuojelu ja eläintensuojelu on härkästä. Niinkö? Miss Suomi on mielipidevaikuttaja, joten ei ole aivan sama, miten hän toimii ja käyttäytyy – millaisia valintoja tekee.

Käyttäköön! Niin tekevät monet muutkin, taas on tehty kärpäsestä härkänen. Hei haloo!

Käsi ylös kuka EI käytä nahkakenkiä, nahkatakkia, nahkakäsineitä, nahkalaukkua.. Niistähän on se turkis ensin nyljetty pois, ei ne sen kummosempia ole…

Mistähän säkin tämmöisen kaunottaren oot oppinu tuntee? 🙂

Olisi tärkeää, jos missin päässä pysyisi oikeasti äly. Silloin missin voisi oikeasti kutsua vaikkapa jonkin suuren yrityksen promo- tai lanseeraustilaisuuteen, eikä tartteis hävetä.
Kyllä niitä kauniita ja älykkäitäkin NUORIA NAISIA on. Mutta kun halutaan seksitanssijoita, näitä white trash -tyyppejä misseiksi, niin voidaan unohtaa se, että oikeasti ÄLYKKÄÄT JA KAUNIIT tulisivat kisaan mukaan.

Koskahan saataisiin tähän maahan älykäs Miss Suomi, joka kumoaisi steretypioita tyhmistä misseistä. Tosin oikeasti kauniit ja älykkäät kaunottaret taitavat pysyä kaukana moisista karjamarkkinoista.

Satu on luonnossa söpö.

Muuta en sitten tästä missistämme voikaan sanoa.
Itseään kymmenen vuotta vanhemman näköinen tyttö joka edustaa itseään jakkupuvussa sisällä ja bikineissä tai ilman ulkona.
Sadun yleistieto on myös aivan ala-astelaisen tasolla. Pahinta on ylimielisyys ja se että esittää itseään fiksumpaa. Perusblondi, hiusten väristä huolimatta.

Marsu Toivakka on loistava suunnittelija!!! Ja melkeinpä missi itsekin, minusta ainaski. Älkää yrittäkö edes muuta!

Kuuluisiko ihmisen tietää kuka tää Toivakka on? En nimittäin aikaisemmin tiennyt.

Mutta Marsu Toivakka se vasta on näky. Voi herranjumala, että siinä osaa olla eteerinen nainen!!!!!! Käykää googlettamassa tämä hempeä murs…mussukka.

No haloo, mitä tolta muijalta vois muuta odottaa. Amis mikä amis.

Oma kommentti