Miss Suomet avannossa – Alina ja Viivi hukuttavat huolet hyiseen veteen

Alina Voronkova on kamppaillut henkisen jaksamisen kanssa, kun Viivi Altonen on ollut otsikoissa parisuhdeasioiden takia. Molemmat hukuttavat murheensa avantoon.

Lähitakavuosien missimme Alina ja Viivi pulahtivat Hymyn mukana avantoon ja kertoivat kuulumisistaan. Juhamatti Niemisen jutun voi lukea lehdestä, ja siellä on myös seksikkäitä kuvia Kari Pekosen ikuistamana.

Kylmästä vedestä Alina ei ole moksiskaan. Avantouinti tuli hänelle tutuksi jo lapsuudessa Pertunmaalla, kun kodin läheiselle järvelle porattiin talvisin reikä.

–  Siitä lähtien avantouinti on kulkenut pitkin elämää. Aina uimahallissa tai kylpylässäkin pulahdan kylmävesialtaaseen, Alina kertoo.

Opiskellessaan Joensuussa vaaleaverikkö kuului paikalliseen avantouintiseuraan Joensuun Jääkarhuihin.

–  Parhaimmillani kävin avannossa joka päivä. Nyt olen jatkanut harrastusta Espoossa, jossa asumme lähellä avantouintipaikkaa, Alina taustoittaa virkistävästä harrastuksestaan. Se onkin tullut tarpeeseen.

–  Olen elänyt viimeiset kaksi vuotta oravanpyörässä. Kun korona on vienyt työt, sitä on lähtenyt hakemalla hakemaan lisää töitä. Se on imenyt voimia, aiheuttanut surua ja väsymystä. Olen ollut hermona ja käynyt räjähtämispisteessä, Alina huokailee.

Alinan tavoin Viivilläkin on riittänyt vastoinkäymisiä. Julkisuudessa on huhuttu suhteen italialaistaustaisen Frankin kanssa päättyneen, mutta tummaverikkö ei suostu asiaa raottamaan.

–  Sanotaan näin, että elämässä pyyhkii hyvin. Haluan keskittyä nyt ystäviini ja työuraani, enkä kommentoi mitään miesjuttuja, Viivi kuittaa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Alina Voronkova, avanto, Viivi Altonen, ystävyys

Kommentit

Oma kommentti