Miss Suomi -finalistit uusissa bikinikuvissa – paljastavat ihannekumppaninsa!

Miss Suomi 2023 -finalistit.

Miss Suomi -kiertueen viimeinen viikko on käynnistynyt. Miss Suomi -finalistit ikuistettiin bikinikuviin Vuokatissa.

Kilpailun finaali käydään Aino-areenalla lauantaina 9.9. ja lähetetään suorana lähetyksenä Eveo-kanavalla. Finaalissa esiintyvät Linda Lampenius, Sara Siipola ja Cledos. Kilpailun juontavat Constantinos ”Gogi” Mavromichalis ja Heidi Willman.

Valokuvaaja: Laura Iikkanen
Stailisti: Aleksandra Kantola
Meikki & Hiukset: Aarni Mikkola
Bikinit: Change
Kuvauspaikka: Vuokatin Aateli

Maisa Alatalo: Hyvällä huumorilla varustettu, lojaali, seikkailuhenkinen sekä urheilullinen. Koiraihmisenä, myös koirarakas tulee olla!

Sa Myer Oo: Mies, joka osaa johtaa itseänsä sekä tuntee omat arvonsa. Itsevarmuus, jalat maassa sekä päämäärätietoisuus ovat myös todella viehättäviä piirteitä miehessä!

Anni Seppänen: Unelmiakumppani on henkilö, joka vaikeina aikoina pysyy järkkymättömänä tukena, jakaa samat arvot ja on aito tilanteessa kuin tilanteessa. Unelma kumppani hyväksyy minut sellaisena kuin olen. Plussaa toisi totta kai, mikäli mökkeily ja luonto olisi hänellekin yhtä lähellä sydäntä kuin minulla.

Sofia Singh: Ihannekumppanini olisi aurinkoinen, luottavainen ja intohimoinen. Tahdon kumppanin olevan positiivinen ja huumorintajuinen sillä nämä kuuluvat omiin piirteisiin ja toivoisin samaa kumppanissa. Kumppanilla tulisi olla myös intohimoa ja halua kasvaa ihmisenä minun kanssa. Olla luonnonläheinen, avomielinen, kunnioittaa omaa herkkää puolta, on tavoitteellinen sekä rakastava. Ihannekumppanin ominaisuuksia ei voi listata tai vaatia, rakkaus, aitous ja sydämellisyys ovat ominaisuuksia ihmisessä joita itse pidän tärkeimpänä ja kauniimpana. Kumppani voi löytyä samasta kaupungista tai toiselta puolelta maailmaa, pitää vain uskoa ja antaa elämän viedä eteenpäin rakkauden matkassa.

Lumi Liikanen: Tällä hetkellä keskityn itseeni ja omien unelmien jahtaamiseen enkä etsi kumppania.

Scharliina Eräpuro: Ihannekumppani on empaattinen, syvä, hauska ja itsevarma. Hän on sinut itsensä kanssa ja jakaa minun kanssa samat elämänarvot. Hän saa myös mielellään olla luovalla alalla, koska silloin meidän sielut ymmärtävät toisiaan parhaiten. Teen tästä nyt mun tuleva manifesti. Mutta haluan kumppanin joka tukee minua kaikessa. Ja tärkeintä on se, että tämä henkilö on joku jota rakastan vilpittömästä ja myös rakastaa minua vilpittömästi!

Paula Joukanen: Ihannekumppanini on ihminen, joka jakaa kanssani samanlaiset elämänarvot. Itse pidän erityisen tärkeinä arvoina rehellisyyttä ja aitoutta – minusta suhteessa ei tule olla salaisuuksia, mutta samalla omaa tilaa on oltava. Kaikesta on pystyttävä puhumaan rehellisesti ja suoraan. Arvostan lisäksi kumppanissa urheilullisuutta, varsinkin tennispelaajat ovat olleet mieleeni, sillä meillä on paljon yhteistä, josta puhua. En pysty sietämään suvaitsemattomuutta. Nykyinen kumppanini vastaa onnekseni ihannekumppanin kuvaustani täydellisesti. Hän on ymmärtäväinen ja tukee minua kaikessa, myös hankalissa tilanteissa. Pystymme myös puhumaan aiheesta kuin aiheesta.

Serina Suvila: Aviomiehessäni on kaikki ,mitä ihannekumppanilta toivon. Hän on rehellinen, aito, lojaali sekä omaa ymmärtäväisen sydämen. Mulle on myös tärkeää, että meidän molempien arvot kohtaa ja konflikti tilanteissa ongelmia ei kierretä vaan ne käydään läpi ja selvitetään. Avoin mielisyys myös kaikelle uudelle on suuri rikkaus omata ja oman uskoni vuoksi minulle oli tärkeää että kumppani on myös vahvasti uskossa.

Rimi Riutta: Ihannekumppanini on uskollinen, luotettava ja rakastava. Hän saa minut hymyilemään ja tuntemaan oloni hyväksi huonoillakin hetkillä. Mies, joka seisoisi edessäni loppuun saakka ja varjelisi minua kaikellaan. Uskon satumaiseen rakkauteen enkä odota mitään sen vähempää.

Jenna Rintamäki: Ihannekumppani on minulle henkilö, joka tukee, ymmärtää ja kunnioittaa minua. Hänellä on samanlaisia arvoja ja tavoitteita sekä yhteinen kommunikaatio sujuu avoimesti ja rehellisesti. Hyvä kumppani jakaa naurut ja surut ja ymmärtää, että välillä elämä on vuoristorataa. Itselleni ratkaisevin tekijä omassa suhteessani on ollut se, että molemmilla osapuolilla on hyvinkin samanlaiset tavoitteet ja unelmat elämässä. On helpompaa lähteä rakentamaan yhteistä elämää kun tietää minne on menossa. Itselleni on hyvinkin selvää millaisesta elämäntyylistä haaveilen, ja kun vastoinkäymisiä väistämättä tulee, on helpompi päästä niistä yli kun olemme yksi tiimi jolla on sama tavoite. Myös käytännössä on tärkeää että molemmat suhteessa ymmärtävät mitä toinen odottaa. Itse olen hyvinkin suora kommunikoija ja odotan sitä myös toiselta. Se helpottaa arkea ja yhteiseloa huimasti kun ei tarvi miettiä mitäköhän toinen ajattelee.
Pikkujutut joihin itse kiinnitän eniten huomiota ulkoisesti on kiltit silmät.

Teksti: jarikupiainen
Avainsanat: 2023, bikineissä, bikinikuvat, finalistit, Miss Suomi

Kommentit

Oma kommentti