Miss Suomi Sara Chafakin erikoiset uskontokuviot!

Sara ChafakMiss Suomi Sara Chafak avautuu elämästään, ja varsin värikkäästi vieläpä, helmikuun Hymyssä. Sara kertoo muun muassa miesmaustaan, salaisista paheistaan, missikiertueen noloimmasta mokasta ja siitä, onko hänellä luurankoja kaapissa.

Ehkä yksi yllättävimmistä vastauksista kuullaan, kun missiltä kysytään, uskooko hän Jumalaan.

-En usko, Sara pamauttaa.

-Olen ateisti, tai siis nykyään kyllä hirveän kiinnostunut buddhismista. Mutta se (uskonto) ei vaan ole minun juttuni.

Sen verran uskonnollisia arvoja Saralla näyttää olevan, että perhettä hän ei halua ennen avioitumistaan.

-No, minulle ei tosiaan tule sitä pappia, mutta aamen silti.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Miss Suomi, Sara Chafak

Kommentit

Tämäkään muija ei muuten saisi MITÄÄN julkisuutta, elleivät Hymy ja Seiska jaksaisi sponsoroida.

ateistit eivät vain rupea KEKSIMÄÄN selityksiä ”ihmisälylle käsittämättömiin” juttuihin, vaan tyytyvät mahdolliseen tietämättömyyteensä (joka voi olla välillä todellakin tuskallista, kun uteliaita apinoita olemme). tietenkin tieteitä hyväksi käyttäen voidaan päästä yhä lähemmäs ja lähemmäs totuutta. asioitten oikeellisuutta kuitenkin kyseenalaistetaan jatkuvasti tieteiden piireissä, jonka vuoksi pidänkin tätä 100%:n parempana vaihtoehtona kuin jämähtämistä vain yhteen selitykseen eli uskontoon (jossa valinnan vaikeus voi iskeä, sillä tarjontaa sieltä puolelta kyllä riittää). uskovaiset pitävät yhtä ja ainoaa vastausta oikeana (eivätkä edes viitsi vaivata aivojansa tämän valaistumisen jälkeen). kysymyksiin kyllä saadaan ”vastaus”, ja tiedonhalu tyydytetään, mutta ne vastaukset, kuinka yksikään vähänkään järkevä ihminen voi elää niiden kanssa?! todellakin mielummin olen nöyrä tietämätön apina, kuin narsisti jumalkuvaksi luotu besserwisseri. ”kaiken olevan on joku aina tehnyt” korjaisin; kaikki oleva on aina jonkin seurauksesta syntynyt. ja sitten asiasta hiihtoliittoon; hyvä sara! oot kaunis, ihana ja tykkään susta suomen edustajana, vaikka vähän hölmön kuvan oletkin antanut! ei mulla muuta ^_^

Ohhoh! Ei siis usko 2000 vuotta vanhoihin satuihin! Olen järkyttynyt!

Aluks ei ollu yhtään mitään ja sit- BANG!- tyhjästä tulikin yht´äkkiä vaikka mitä. Ja ihan itestään! Kukaan eikä mikään pannut sitä liikkeelle, TOSI HYVÄ TAIKATEMPPU! Ja vielä ilman taikuria!

Mistä tää Universumin aine on tullut? Se että jokin ihmisälylle käsittämätön on sen luonut, ei ole sen huonompi vastaus,kuin että se nyt vaan on aina ollut. Kaiken olevan on joku aina tehnyt.

Mene supermalliksi Miamiin, ota aisuribf mukaan orjaksi.

on universumi tehty muttei minkään ylemmän voiman johdosta vaan fysiikan lakeja sekin noudattaa…ja lähinnä huvittaa ettei usko jumalaan mutta buddhismi kiinostaa, taitaa olla taas näitä fiksuja missejä.

Niin,koko maailmankaikkeus galakseineen nyt vaan on olemassa! Ei sitä kukaan ole tehnyt,kuten ei muutakaan kouriin tuntuvaa. Älykäs tapa selittää Universumi: se nyt vaan on!

no ku kattoo niitä muitten maitten (mm.usa:n) missien haastatteluja, niin ei ne mistään muusta puhukkaan ku kuinka ihq jumala on…

ei kai missi ny vaa loukkaa perheen kunniaa?
mistään uskon asioista ei kannata puhuu koskaan julkisesti.

kyse lieneekin perinteisessä missi-insstrituutiossa siitä ettei tällaisiin pidä kommentoida mitään, eikä tällaisista ääneen puhua. Sama kuin politiikasta.

no olipas taas erikoista…. ei siinä oo mitään ihmeellistä.
mua vaan lähinnä säälittää ketkä uskoo niihin satuihin. t. ateisti

Olipa ihan valtavan erikoista. Että ateisti ihan huh-huh! Aivan järkyttynyt olen tästä kohupaljastuksesta!

Uskonnollisilla arvoilla ei (välttämättä) ole mitään tekemistä sen kanssa, että haluaa mennä naimisiin ennen perheen perustamista. Se on pelkästään juridisesti järkevää.

Oma kommentti