Miss Suomi Viivi Altonen avasi Hymylle Tampereen-kotinsa ovet: Sisustin kotini matkamuistoilla!

Miss Suomi Viivi Altosen, 23, neljä vuotta kestänyt suhde sveitsiläisen poikaystävänsä kanssa kariutui samoihin aikoihin, kun hän päätti viime keväänä hakea mukaan Miss Suomi -kilpailuun. Hän oli ennen suhteen päättymistä hankkinut itselleen 40-neliöisen yksiön Tampereelta.

– Tämän oli tarkoitus olla alun perin minulle kakkosasunto, jossa vietän yöni Suomessa ollessani. Ennen parisuhteen päättymistä vietin pitkiäkin aikoja poikaystäväni luona Sveitsissä, missä edelleen osa tavaroistani on hänen luonaan, Viivi kertoo.

Pienehkön kaupunkikodin sisustuksessa näkyy ympäri maailmaa mallintöiden takia asuneen ja Mosambikissa laitesukelluksen opettajaksi kouluttautuneen kaunottaren tekemät ulkomaanmatkat.

– Olen halunnut tuoda jokaiselta reissulta aina yhden matkamuiston. Kaikki esineet eivät sovi asuntoni sisustukseen, mutta minulle on tärkeää, että jokaisella tavarallani on merkitys. Olen tuonut esimerkiksi kompassin Intiasta, lasinalusia Vietnamista, olohuoneen seinällä olevat puuesineet Tiibetistä ja simpukan Mosambikista.

Lue juttu kokonaisuudessaan painetusta Hymystä. Se  on Timo Halosen käsialaa.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: koti, Viivi Altonen

Kommentit

Oma kommentti