Miss Suomi Viivi mittautti pituutensa – mitä toteaa kärkkäin arvostelija, Susanna Sievinen?!

Viivi PumpanenMiss Suomi Viivi Pumpanen on kyllästynyt pituudestaan käytyyn keskusteluun. Ilta-Sanomien mukaan Viivi on nyt käynyt mittauttamassa itsensä lääkärikeskus Mehiläisessä ja esittelee todistusta, johon on kirjattu pituudeksi hänen aiemminkin ilmoittamansa 167 cm.

Susanna SievinenJulkisuudessa on vihjailtu missin olevan 165 cm tai jopa lyhyempi. Kärkkäimmäksi arvostelijakseen Pumpanen on saanut Susanna Sievisen päätoimittaman elämäntapasivusto Egorazzin, jossa on ollut useita raflaavia Pumpasen pituutta käsitteleviä juttuja.

Hymy kysyi kommenttia Susanna Sieviseltä tämän aamun uutisen johdosta.

-Miss Universum -kisassa se (pituus) mitataan oikeasti. Lekurit ovat lahjottavissa, Sievinen kommentoi Hymylle lakonisesti.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Susanna Sievinen, Miss Suomi, Viivi Pumpanen

Kommentit

ihminen on aamulla pidempi kuin illalla. päivän aikana ns. painuu kasaan… mihin aikaanhan nämä mittaukset on otettu?

Josko mittalaitteiden kalibrointi on ollut aiemmin pielessä. Mehiläisestä sitten löytyi vihdoin (!) oikein kalibroitu ”mittatikku”…

Sitä mä ihmettelen, että missä se Porcshe luuraa, voi voi Petskua

Viivi, tuletko mittaamaan minun pituuteni? Käsissäsi saattaisi tulla ennätys..;)

Sievisen seurassa Viivikin vaikuttaa ruudinkeksijältä.

Eiköhän se ole selvää että jos ei anna itseään mitata vaan rynnistää lääkärintodistuksen kanssa asiasta kertomaan on hommassa jotain mätää? Ei mun mittaa ota lääkäri sen paremmin kuin itse seinää vasten kirjan kanssa.

Mutta tästä saadaankin hauska episodi, kun missikisat mittaa 165 ja viivi kertoo käsin kirjoitettu lääkärintodistus kädessään olevansa oikeassa ja mittaajien väärässä.

Vai eikö niitä sukkia ja geelityynyjä ollut suomen mittauksissa? Tähän ei ainakaan ole vastausta saatu?

Luuleeko Sievinen, että lääkäri lähtisi vaarantamaan uransa, jonkun pituuden mitan vuoksi ? EI VARMASTI ja tuollaisten lausuntojen antaminen on aika vihjailevaa Mehiläisen lääkäreitä kohtaan.

Ei helvetti tuon Sievisen eukon kanssa. Ensin se soittelee Poliisit, kun olikin mummo kotona lasta vastaanottamassa ja nyt syyttää melkei suoraan, että mehiläisen lääkärit on lahjottavissa. Tajuaako se miten naurettavalta tuo kuulostaa ? Sievisen eukkohan on ainakin Dolls sivujen mukaan Tuksulla duunissa, joten ei kai siellä niitä älyllisiä lahjoja niin kaivatakkaan.

Viivillä on kauniit kasvot ja vartalo. Valovoimaa on niin, että näyttelijäksi voisi ryhtyä, huumorintajua ja spontaaniutta. Missä on määritelty, että vain epänaisellisset hongankolistajat hevosennaamoineen ovat kauniita. Saija Palin oli 168 cm ja menestyi hyvin. Viiviä suosittelisin menemään Lolan tanssioppiin uskomaton gaselli tuo Lola. Lycka till Viivi. En ole aikoihin seurannut missareita, kun ovat osallistujat olleet niin pliisuja.Petskun roolia pidä vähän matalana kisojen ajan, vaikka kuinka muuten rakastaisitkin häntä.

Ei helkutti sentään!! Susannaa joka lehti täynnä nykyisin.No tarviihan sitä rahaa jostai saada.kun taitaa kaikki mennä ex rouvan laskuihin.
Miltäköhän mahtaa lapsista tuntua,kun revitellään otsikoita joka asiasta.
Aiemmin en oikein pitännyt Janista,mutta taitaa olla kypsempi kumminkin Susannaa.Ja Viivstä ei kiinnosta pätkääkään pituus missit voisi laittaa kyllä älykkyystestiin ja jolla parhain älykkyys voittaisi.

Jos ulkonäköasiat vaivaavat, niin Sussero vois ihan ensin mitata naamansa pituuden, joko se yltää samoihin mittoihin hevosen kanssa.
Se kun taisi Sussukalta venyä lisää huonosti menneen deitti-kaupan jälkeen, kun ei seura kenellekään kelvannut. Ehkä Sussuttimen olis kannattanut maksaa sille, joka olis treffeille tullut?

Kävin lekurilla hakemassa lääkärintodituksen oman penikseni pituudesta. Lääkäri kysyi, että haluatko että mitataan, vai kerrotko itse. Sanoin, että laita siihen 25cm. Lääkäri teki työtä käskettyä ja allekirjoittanut kassan kautta kotiin.

Tarinan opetus: pari senttiä sinne tänne.

Luuleeko Viivi todellakin, että kun kisaorganisaatiota on vartavasten infottu hänen pituudestaan ja siihen liittyvästä manipulaatiosta, he tyytyisivät Mehiläisen lääkärintoditukseen. Elokuuhun on pitkä aika ja monta unetonta yötä.

Jaahas… kyllä minäkin Viivinä olisin tuon Sievisen ex-akan kanssa tekemisissä niin vähän kuin mahdollista. Egorazzin sontatunkion kääntelyjutut pintajulkkiksista ei kiinnosta.

ketä kiinnostaa!!!
hyvin on vissiin asiat, kun voivat tollasista asioista huolehtia

Aika jännä, et Sussun tarjoma kymppitonni ei kuitenkaan kelvannut…..Voivoi

Siinä on taas jotain tavislääkäriä viety geelityynyjen avulla ja nyt on ”virallinen” pituus olemassa. Voi voi mitä touhua!

eli nyt Viivi Egorazzilta se 10 000 $ pois kuleksimasta VAI MITÄ 😉

vaiiiii.. oliko se lääkärin tod. vain oman sanoman varassa se lukema??? vai geelityynyt taas käytössä :)))

mitä tästä opimme ??? emme mitään, patologinen valehtelija jatkaa valehtelua.. nyt tueksi on tekaistu lääkärintodistus… 🙁

Oksettava akka tuo Susanna. Toivottavasti ei ikinä tarvitse olla missään tekemisissä tuon kanssa. Ainakin pyrin välttämään tuota skunkkia kaikin voimin.

Niin eiköhän se homma mene niin että lääkäri kysyy kuinka pitkä olet ja jos pituus pitää johonkin todistukseen kirjoittaa lääkäri kirjoittaa tuon ilmoitetun pituuden siihen. Ei aukuisilta pituuksia mitata kuten lapsilta. Joten ei tuollaisella lapulla mitään arvoa ole jos sillä jotain pitäisi todistaa. Vähän sama homma jos haet yksityiseltä lääkäriasemalta sairaslomaa ja sanot että sinulla on kuumetta. Ei sitä enää siellä uudestaan mitata vaan 2-3 päivää kirjoitellaan saikkua automaattisesti, toki kurkku voidaan samalla katsoa tai keuhkot kuunnella mutta vain jos potilas itse sitä haluaa.

Kertoo paljon Susannan arvomaailmasta jos uskoo maailman pyörivän lahjusten avulla. Älkää ostako tältä naiselta yhtään mitään.

Miehillä on tämä virallinen pituus ihan viranomaistietona. Pakollisiin kutsuntoihin vaan, naisetkin. Ei tarvi ihmetellä.
Vielä kun järjestetään jatkuvasti pituuden mukanaan riviin, niin oppii katsomaan itselleen oiekan paikan, jossa vasemmalla puolella on hieman lyhempi ja oikealla puolella hieman pidempi vaikka tasasentit menisivätkin kaikilla tasan.

Miehillä on tämä virallinen pituus ihan viranomaistietona. Pakollisiin kutsuntoihin vaan, naisetkin. Ei tarvi ihmetellä.
Vielä kun järjestetään jatkuvasti pituuden mukanaan riviin, niin oppii katsomaan itselleen oiekan paikan, jossa vasemmalla puolella on hieman lyhempi ja oikealla puolella hieman pidempi vaikka tasasentit menisivätkin kaikilla tasan.

mulla ainakin lääkäri on mitannut pituuden viimeksi lapsena, nykyään ne vaan kysyy kun olettavat aikuisen jo sen itse tietävän, eikä siinä muutama sentti suuntaan tai toiseen meinaa mitään.

Susanna ja Egorazzi palaavat asiaan ja tutkivat lahjomattomasti vielä kaiken kääntäen risut ja männynkävytkin.

Tiedä häntä, mutta kisojen alaraja oli 168 cm ja viivi oli alussa 169 cm myös oman mallitoimistonsa ilmoittaman pituusmitan mukaan. miksei viivi sitten heti oikaissut asiaa, koska sanoo tienneensä pituutensa? kummallista…

Kannattaisikohan tuon ruman Susannan hankkia joku elämä, että ei tarvitse jotain kahta senttiä itkeä montaa vuotta? Alkaako joku Mehiläisen lekuri ottamaan noin 7t kuukausituloilla jotain lahjuksia henkilöltä joka tienaa just ja just 20-30t vuodessa, eli käytännössä mahdollisen lahjuksen suuruus olis jotain noin 100 euron tietämissä?

Susannaa varmaan vaan harmittaa kun poliisisedät eivät antaneet mailaa kun oli vielä avioliitossa, vaikka aika monilta kysyi, tiedä sitten, että olisiko joku jopa antanut, Görkka nyt taisi kyllä sanoa ei kohteliaasti?

Oma kommentti