Miss Suomi Viivi Pumpanen ammuu kuin lehmä ja käyttäytyy kuin robotti!

Viivi PumpanenMiss Universum -kisoissa kilpaileva Miss Suomi Viivi Pumpanen osoittaa virallisella missivideollaan hallitsevansa englannin kielen paremmin kuin hyvin. Sen minkä Viivi pituudessa häviää, kielitaidossa voittaa.

Viiviltä kysytään kisavideolla useita kysymyksiä, muun muassa sitä, mikä on ollut hänen elämänsä rakkain lahja. Viivi ei mainitse sanallakaan ex-poikaystävänsä (jonka nimeä emme tässä sanallakaan mainitse) antamista lahjoista. Sen sijaan Viivi liputtaa isältään saamansa sormuksen tunnearvoa.

Viivi nähdään myös imitaattorina. Viivi on lehmä. Viivi on lammas. Ja onpa Viivi lopulta robottikin. Katso tuolta:

https://www.youtube.com/watch?v=yQmg_J9TYN8

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Miss Suomi, Viivi Pumpanen, poikaystävä

Kommentit

Ihan oravan näköinen=) Ei ikinä pärjää missään kisoissa, paitsi suomen perseenjako kisassa. (Miss suomi, joka parhaiten jakaa, niin pärjää…)

aika orava ja oravan kokoinenkin , siis perse liian lähellä maata.

Samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa. Superviehättävä persoona ja puhuu niin hyvin enkkua, että jospa ei haukuttaisi tällä kertaa. You go girl!

Viivin englanti nyt ei oikeasti ollut hääppöistä, ainoastaan sujuvasti tuotettua, mutta sinänsä tyttöhän osoittautui varsin ihastuttavaksi persoonaksi. Hyvä Viivi! Muut tytöt yrittivät olla hienostuneen viileitä, ja loppujen lopuksi he sanoivat kaikki tylsät samat kaavamaiset asiat. Viivi erottuu edukseen.

niin tosiaan kysymykset olivat kaikille samoja, eivät erilaisia viiville. kielitaito on kyllä hyvä, mutta minusta viivi höpötteli ihan liikaa ja jaaritteli typeriä juttuja. mielestäni asiallisempi linja olisi ollut parempi, kuten monilla oli. eikä haastattelun pituus kerro mitään sen laadusta.

Jos kerta Hymy on kyllästynyt puhumaan Viivin exästä, niin ettei nimeäkään mainita, voisitte jo vihdoin pistää myös boikottiin tukiaivon samalla!

kYLLÄ NE MUUTKIN MISSIT SIELLÄ AMMUU JA ROBOTTIA LEIKKII. Viivi on ärsyttävän näköinen pallonaama :/ Venäjän missi on hurjan suloinen ja symppiksen oloinen vaikka ei englantia ihan yhtä hyvin taitakaan.

Oma kommentti