Miss Suomi Viivi vastaa kymppitonnin pituusmittaushaasteeseen – täällä!

Viivi PumpanenHymy kertoi eilen Susanna Sievisen päätoimittaman Egorazzi-sivuston heittämästä haasteesta Miss Suomi Viivi Pumpaselle. Egorazzi lupasi peräti 10 000 euroa, jos Pumpanen suostuu julkiseen pituusmittaukseen ja hänen pituudekseen vahvistuu lehtitiedoissa kerrottu 167 cm.

Hymy tavoitti Miss Suomen kuvauksista kommentoimaan tarjousta.

Mitenkäs on, Viivi, onko kymppitonnille käyttöä?

-Onhan se iso raha, mutta minusta jokainen voi vähän miettiä tätä kyseistä sivustoa… Sain kuulla asiasta eilen ja hieman hymyilytti koko juttu. Susannakin voisi keskittyä hoitamaan vaikka omia asioitaan, Viivi kommentoi ja päättää keskustelun.

Aiheesta lisää:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/missi-viivi-saat-10-000-euroa-jos-suostut-uuteen-pituusmittaukseen

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Susanna Sievinen, Miss Suomi, Viivi Pumpanen

Kommentit

Siis kyllä on suomessa asiat vituillaan! Nää missikisat ihan täys floppi.Toi ei tuu pärjää missää.

HYVÄ VIIVI, kun et ota tarjousta vastaan! Todella törkeetä tarjota rahaa, kun Viivi on virallisesti myös mitattu.

On se ihme, ettei tuohon mittaan saada selvyyttä. Se ei alunperinkään ollut reilua, kun osa porukasta karsittiin lyhyyden vuoksi, ja yksi sen kuin porskuttaa. Universumeihin jo valitut kilpailijat ovat keskimäärin viiviä kymmenen senttiä, tai sen yli, pitempiä. Siis jos mitta on tuo 167 cm. Kyllä siinä hyvää itsetuntoa ainakin tarvitaan, jos kisoissa joutuu kahden tosi pitkän muijan väliin.

No tuosta Jaajon kuvastahan nyt näkee 100% varmasti ettei tämä missi ole lähellekään 167cm pitkä. Hän on kuvanotto hetkellä paljon lähempänä kameraa ja silti tilaa jää tuohon ”merkkiviivaan” erittäin paljon, eli varmaankin noin 5cm lyhyempi kuin koehenkilö.

eikö nää missit ole aina maailmaa parantamassa ja pelastamassa…nyt olis hyvä mahdollisuus lunastaa puheet pelkästään mittauttamalla itsensä ja lunastaa kymppitonni ja lahjottaa se hyväntekeväisyyteen vaan taitas tää missi laittaa rahan omaan taskuun jos ei kärähtäs valehtelusta.

Muutamaksi tunniksi vanhanajan kidutuslaitteeseen, jossa vedetään käsistä ja jaloista vastakkaisiin suuntiin ja sitten singahdus mittaukseen. Helppoa rahaa ja kidutuskin on ko. ”missille” ihan paikallaan. Kyllä näin on näreet.

Agressiiviset rahanahneet rassukat täällä rähisee. Viivi on hyvä missi ja Susanna turhaakin turhempi.

No nyt on tilaisuus lahjoittaa ’mittauspalkkio’ hyväntekeväisyyteen! Kohteita joissa tuokin raha tulee tarpeeseen löytyy varmasti!

Missin pituus on 165 sm ja sillä siisti,pulinat pois ja missi vaihtoon

Kylläpä tuossa tulee raha helpolla, ihme jos ei suostu mittaukseen, ei töissä raha tule noin huokealla, siis tekemättä yhtään mitään sen eteen.

Eipä ollut yllätys, että kieltäytyi. Menis maine kokonaan jos olis suostunut ja oliskin ollut alle 167 senttiä…..no tais mennä se maine nytkin.

Joo mahtava idea, noinhan se kannattaiskin tehdä, jos hän tietää puhuvansa totta, niin kannattaahan tohon suostua ja antaa ne rahat vaikka Haitin keräykseen tai mainitsemallesi lastenklinikalle, niin saa rehellisyydellä hyvän mielen monelle muullekkin! Ja samalla kun antaisi rehellisyydestä maksetut rahat hyvän tekeväisyyteen, saisi mainetta nostettua loan seasta, ja ehkä mahdollisesti hieman positiivisemman julkisuuskuvan, ilman uutta mittausta aina muistetaan epäillä.

Tuomari puhuu, ugh:

Viivi ota haaste vastaan, jos ei ole salattavaa. Nosta kypätonni. Anna Lastenklinikoiden tueksi.

Loppuu paskanjauhanta. Saat erittäin hyvän maineen.

Jo Viivi suostuisi tähän häntä mollattaisii siitä, nythän on niin että teki Viiivi mitä tahansa häntä mollataan, minä en suoostuisi tähän vaikka rahasta on tiukkaa, millä nyky ihmiset nykyään ajattelee…
mielestäni aika tökerö ja törkeää Egorazzilta menee jo seiskan malliin…

Tulkitsen tämän suoraan niin että hän valehtelee tai on muuta salattavaa, ei kukaan kieltäydy ilmaisesta rahasta varsinkin jos siihen pitää vaan mittauttaa itsensä. Missi vaihtoon ja joku joka on rehellinen tilalle.

”jokainen voi vähän miettiä tätä kyseistä sivustoa”

Mitä miettimistä tossa sivustossa on? Hemmetin hyvä ja suora tarjous. Jokainen normaalijärkinen ottais ton tarjouksen vastaan, jos ei olisi salattavaa.

Kyllä tää ihan valmiilta näyttää, kun tästäkin kieltäytyy. Viivillä EI todellakaan ole puhtaat jauhot pussissa.

Tajuais nyt erota, ennen kun tekee itsestään ja järjestäjästä ihan pellen!!!

Hiukan tuntuu siltä, ettei missillämme ole kaikki asiat kunnossa. Jos mitta olisi rehellinen, voisi kuitata rahat ja nauraa sittaset naurut kaikille epäilijöille.

Ei pitäisi olla vaikeaa, mutta jostain syystä vaan tuntuu olevan. Nytkin lähti moitiskelemaan tarjoajan asiainhoitoa, vaikka omat jutut tuntuvat olevan hyllyvällä pohjalla. Feikki mikä feikki. 🙂

On taas kyllä niin turha julkkis, kun vain voi olla, tuo uusi miss Suomi. Uusi Tukiainen melkein.

Voisi sitä imagoaankin alkaan pikkuhiljaa parantelemaan. Menisi ja korjaisi kymppitonnin ja heittäisi sen hyväntekeväisyyteen (ilman että rehvahtelisi samalla, että ”mulla on kyllä sitä rahaa poikaystävän kautta”)… niin johan olisi edes hitusen paremman oloinen ihminen.

Rupesi sitten jänistämään, kukaan ei kieltäydy ilmaisesta kympitonnista

Oma kommentti