Miss Suomi Viivillä on varsin erikoinen ammatti ja myös nuoruus: ”Minulla oli puolustukseksi mukanani aina teroitettu lyijykynä”

Miss Suomi Viivi Altonen, 23, kertoo elämäntarinansa ja poseeraa upeissa bikinikuvissa Hymyn painetussa lehdessä. Naisella on takanaan varsin värikäs nuoruus.

Hän on asunut mallintöiden takia Intiassa ja opiskellut laitesukelluksenopettajaksi Mosambikissa!

– Minulla on hyvin ikimuistoisia kokemuksia matkoilta. Minulla oli Intiassa yhteinen asunto kahdeksan muun mallin kanssa ja oma autonkuljettaja, joka kuljetti meitä casting-tilaisuuksiin ja ravintoloihin, Viivi muistelee.

– Työpäivät olivat täynnä mainoskuvauksia, näytöksiä ja Bollywood-elokuvan ku­vauksia. Tapasin reissun aikana muun muassa Kingfisher-olutmerkin luojan ja kävin katsomassa Miss Universum Intia -kilpailun.

Viivillä oli käytössä autonkuljettajan lisäksi henkivartija.

– En koskaan joutunut pelkäämään henkeni puolesta, mutta minulla oli siitä huolimatta aina laukussa mukana teroitettu lyijykynä. Henkivartija oli mukanamme aina, kun liikuimme mallitalon ulkopuolella.

Läheltä piti -tilanteeseen Viivi joutui kerran Mosambikissa, missä hurjapääksi tunnustautuva Miss Suomi vietti päivät laitesukelluksen parissa.

– Katselin kiviä ja pieniä kaloja syvyyksissä, kun nelimetrinen hai ui minua päin. Olin ihan sokissa tapahtuneen jälkeen. Siinä olisi voinut käydä todella pahasti.

Lue juttu lehdestä.

Teksti:Hymyn toimitus, Timo Halonen
Kuvat:Timo Halonen
Avainsanat: Miss Suomi, Viivi Altonen

Kommentit

Eikös härkähait harrasta sitä törmäilemistä?? Muistan jotain tuollaista jostain Avarasta Luonnosta katsoneeni???

Tai sitten ei. Suurin osa haista on leppoisaa väkeä ja useimmille eläimille tyypillisesti eivät hyökkää kun puolustautuakseen tai saalistaakseen. Missit on harvan menyyssä.

Oma kommentti