Missä olet, Kuorosota-Suvi?

Suvi TeräsniskaSuomalaista iskelmälaulajaa ja viimeisimmän Kuorosota-ohjelman voittajaa Suvi Teräsniskaa ei ole voiton jälkeen paljoa näkynyt -ainakaan omassa blogissaan. Iskelmäkuningattaren viimeisin blogimerkintä sijoittuu viime vuoden heinäkuulle. Helposti luulisi, että voitettuaan niinkin suuren kilpailun kuin Kuorosodan, sitä jakaisi ilonsa ja riemunsa rakkaiden ja lojaalien faniensa kanssa, mutta ei. Hyi, hyi Suvi sinua!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Suvi Teräsniska

Kommentit

Net lehissä luuhuuaa joilla julkisuutta ei ole muulla lailla saatavana..Suvin ei tartte 🙂

Nimim. Oulusta! kanssasi täysin samaa mieltä! 🙂 Suvi On Paras ja tuo Oululle hyvää mainetta!

Okei Suvi lupas näyttää tissit, mutta ei siinä sanottu että kenen! hänhän yhdessä lähetyksessä nosti Ollin paitaa ja siinä se oli! Muutenkin vitsin poikasena tuo oli tarkoitettu ja jos sitä hyvä kansa ei ymmärrä niin on kumma.

Mikä pakko Suvin on joka palstalla vastailla??
Jannelle: Tissi-juttu oli iso VITSI Suvilta-minua se jopa nauratti eli ymmärsin sen vitsinä kyllä heti niin hervottoman hauskaa ohjelman tekijöillä oli keskenään. Suvi vaikuttaa fiskulta naiselta ja ei ikinä oikesti alentuisi tuollaiseen.

Kattokaapas kun täällä pohjoisessa ei tuo kusi ruukaa nousta päähän. Voitti kilpailun, Hieno saavutus mutta miksi ihmeessä siitä pitäisi nostaa mediamylläkkä? Suvilla on loistava ura edessään, Eikä hän todellakaan halua mitään tuksuilua.

ja omilla nettisivuillaan vastailee aktiivisesti faneilleen, jopa idiootti kysymyksiin…
Hieno nainen!

tori polliisille: Minulle Suvin syntymäpaikka Kolari on Lappia.

no eikös se suvi täältä lapista ole kotoisin :O näin mie ainakin olen ymmärtäny 🙂 mut tosiaan facebookissa suvi on ollu aktiivinen <3

mikä v*tun lapin neito ? taitaa olla maantieto vähän hakusessa

Suvi kertoo elämästään 4-5 kertaa päivässä facebookin fanisivulla. Ihana Lapin neito!

Kyllä artisteillakin pitää olla välillä omaa rauhaa.Ei sitä aina kuulkaa jaka löpistä.

Taitaa jutella ja kertoa elämästään ja keikoistaan ja paljon muuta Facebookin fanisivullaan. Vastaa myös kysymyksiin siellä päivittäin.

onks tää se ketä lupas näyttää tissinsä jos voittaa?
siinä lie yks syy katoamiseen…

Oma kommentti