Missä on Mervi Tapola-Nykänen?

Kaksi päivää sitten pahoinpidellyksi joutunut Mervi Tapola-Nykänen on kadonnut maan alle. Mervi joutui miehensä Matti Nykäsen uhriksi tämän heiluteltua puukkoa ja kuristettua vaimoaan vyöllä. Mervi joutui ambulanssilla sairaalaan, mutta vammat olivat sen verran lieviä, että hän pääsi jo joulupäivänä kotiin.

Mervi ei ole toistaiseksi kommentoinut asiaa julkisuudessa. Myös Hymy on yrittänyt tavoittaa makkaraperijätärtä useaan otteeseen, mutta soitot ohjautuvat vastaajaan. Mervin puhelin on kuitenkin päällä.

Tampereen Teivaalassa Mervin kotona eivät palaneet valot hetki sitten, joten mitä ilmeisemmin Mervi on poistunut läheistensä luo. Mervin lähisukulaiset asuvat Mervin naapurustossa.

Maanantaina nähtäneen, jättääkö Mervi jälleen kerran avioeropaperit Tampereen käräjäoikeuteen.

Aikaisemmilla kerroilla Mervi on kommentoinut parin nujakointeja melko tuoreeltaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Matti Nykänen, Mervi Nykänen, Mevi Tapola

Kommentit

MIKSI AINA PUHUTAAN JA KIRJOITETAAN MATISTA???

EI MERVIKÄÄN MIKÄÄN RUUSUNEN OLE… VARMASTI SEKOILEE KÄNNISSÄ JA ON TOSI HANKALA..

HÄPEILEE NIIN ETTÄ PITÄÄ TULLA TAKAKAUTTA OIKEUTEENKIN..
KUN HUOMAA ETTÄ ON ITSE TEHNYT VÄÄRIN… NÄKEEHÄN SEN MERVIN NAAMASTA ETTÄ HÄPEE JA VARMASTI HÄN ON OLLUT SYYLLINEN SIIHEN ETTÄ MATILLA ON KEITTÄNYT…
MIKSI AINA TOSIAAN MATTI SYYPÄÄ???

heillä on seksi riippuvuus ei muuta kemiat kohdallaan liitto jatkuu kunnes….

Herätkää pahvit! Lääkekroonikko hakkaa ukkooaan minkä kerkeää, Matti ei tee siitä koskaan numeroa, mutta joutuu aina putkaan. Veisivät välillä jo Mervinkin, sais sekin yhden selvän päivän elämäänsä, mutta ei! Mimmi on rikasta sukua ja saa tehdä mitä huvittaa…En puolusta Matin tekoja, mutta Merviä moitin. Unohtaa joka kerta kertoa oman osuutensa…ja ihmettelen miten suomalaiset on niin tyhmiä, etteivät tajua…tiedän Mervin pahoinpidelleen Mattia useita kertoja. Sopivat hyvin toisilleen, mutta siinä mielessä Masa on herrasmies, eipä ole kertaakaan eukkonsa tekoja maailmalle laulanut!

Kyllä Mervin ongelmat on jo alkaneet paljon, paljon ennen Mattia. Nyt on vaan niin, että kaksi samanlaista löysivät toisensa.
On tosiaan hyvää mainosta mustalle makkaralle, jota aloitettiin valmistamaan autotallissa.

SEHÄN OLI VAAN SUOMALAISTA PERINTEISTÄ JOULUN VIETTOA.:) ISÄNTÄ VAAN, VEITSI KÄDESSÄ, LIIKAA OTTANEENA EREHTYI KINKUSTA. MIKÄHÄN SIINÄ ON, ETTÄ MONI NOISTA ”julkuista” ON M O N I – O N G E L M A I S I A???

Matin ja Mervin elämä on todellista, mutta vaarallista saippuaoopperaa. Nyt lööpeissä ”Matti yritti tappaa Mervin” ja seuraavaksi Mervi antaa anteeksi ja sitten taas tapellaan. Mikä herättäis noi kaksi huomaamaan, että heidän suhde on vaarallinen.

Ei tämä ole mikään mainostemppu, jos kerran lanssilla viedään sairaalaan. Tai jos tuo koko homma on keksitty juttu, niin sitten on kyllä erikoinen huumorintaju jollain.
Jos Mervi ilmestyy jostain parin päivän jälkeen esim. Matin uudenvuoden bileisiin, niin sitten täytyy olla tekaistu juttu.

Juu..varmaan on syytä arvioida parisuhteen tilaa ja miettiä voiko tuollainen väkivalta olla enää rakkautta?
Ainakin Mattia ja Merviä seuratessa on onnellinen, kun ei ole parisuhdetta, jossa hakataan. Suomessahan lähisuhdeväkivalta on hämmästyttävän yleistä. Matti ja Mervi pääsee otsikoihin, mutta sadat naiset lapsineen pakenivat taas tänäkin jouluna turvakoteihin.
Matti ja Mervi ovat parisuhdeväkivallan keulakuva, ja myöskin ulkomaita myöten kiillottavat suomalaisten mainetta väkivaltaisena kansana.

Hei,oletteko miettineet Mervin osuutta riitoihin?? Mielestäni Mervin pitäis välillä kattoo peiliin,ei kaikki vika voi olla pelkästään Matissa!!

MATTIHAN SE SOPAN KEITTI. Matti lähtee linnaan! buuaahhhahhhahahaaa!!!

vvoihyväjumala kkiitos ylistys ja kunnia matti&mustasilmä mervi palanneet taas otsikoihin.
hyvä että ovat viettäneet sen perinteisin perussuomalaisen joulun viinan ja puukon kanssa.

t: isontalo ja rannanjärvi

Oma kommentti