Missi-Essi ryhtyy laulajaksi!

Aurinkotanssija ja kuutamokulkija -kansiHallitseva Miss Suomi Essi Pöysti yllättää. Hänestä tulee laulaja!

Essi on levyttänyt yhdessä julkkisristeilyisäntä Petri Lehtisen kanssa pari iskelmällistä kappaletta, jotka julkaistaan virallisesti ensi syksynä. Kappaleet kuullaan Lehtisen julkaisemalla cd-levyllä Aurinkotanssija ja Kuutamokulkija.

Lehtinen on aiemminkin levyttänyt, mutta Essille duetot ovat ensimmäinen kerta.

Keikoille Essi ei ole kappaleittensa kanssa tiettävästi lähdössä. Ensiesiintyminen tapahtuu kuitenkin Hymy-lehden 50-vuotisjuhlissa syyskuun 16. Hotelli Vantaassa.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Miss Suomi, Essi Pöysti, Petri Lehtinen

Kommentit

Tavis mimmi joka ei tule pärjäämään tulevissa missikisoissa. Kaupan kassalla töitä riittää, ellei sitten joku jääkiekoilija häntä ota.

Mitä, onko Lehtisellä ja Essi Pöystillä romanssi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joopa joo! Tukiainen sentään ”showihminen”….. Essi, no joo.Keikoille ei lähdetä jos ei OMAA ääntä OIKEasti

KYLLÄ NIILLÄ VARMASTI ON SUHDE KUN NÄYTTIVÄT NIIN VASTA RAKASTUNEILTA, NIIN HAASTATTELUSSA KUIN MALMIN ROSSOSSAKIN KUN OLIVAT SYÖMÄSSÄ. HALAILUA JA KIKATUSTA. JOPA NIIN ETTÄ SEURASSA OLLET MUUT IHMISET NÄYTTIVÄT VAIVAUTUNEELTA. KIVA NÄHDÄ ONNELLISIA IHMISIÄ, VAIKKA IKÄ EROA LÖYTYY. SE SUOKOON HEILLE. ONNEA

Mahtavaa, että Petrillä on näin hienot tukijoukot Hymyn sivuilla!!!!!!!!!!!!!! Monia vain arvostellaan, mutta Petriä kiitetään. Tässä se nähdään, että kun on Loistava Persoona, niin ihmisilläkään ei ole pahaa sanottavaa. Hyvä P.

MINUSTA ON KIVA KUN ESSI JA PETRI OVAT LÖYTÄNEET TOISENSA MUSIIKIN SARALLA. HYVÄÄ KESÄÄ MOLEMMILLE

Siis ei voi muuta sanoa kuin ala-arvoista! Kuka hallitseva Miss Suomi on tehnyt tuollaista? Essillä ei ole töitä koska Tuomisto on huimasti karismaattisempi ja kauniimpi. Sen takia pakko lähtee Tukiaisen linjalle. Miss Suomi kisan voisi lopettaa. Pelkkiä turhia julkkiksia seuraa tästä kisasta.

Se on totta että Petri on tosi hyvä asiakaspalvelija vauvasta vaariin.!

Petri on alansa huippuammattilainen omassa työssään, mukava ja kiva kaveri. Hänen isännöimillään risteilyilä olen ollut useaan kertaa vaimoni ja kavereitteni kanssa. Oma persoonansaja persoonia me tarvitsemme tässä harmaassa Suomessa!

Mitä mieltä olette julkkisristeilyisäntä Petri Lehtisestä????

tää on ällöttävää,suomessa on todella paljon upeita laulajia jotka evät pääse pinnalle vaikka olisivat ansainneet,sitten tulee joku ns”bissismissi” joka saa levyttää vaikka ei edes osaa,”tukevaisista” puhumattakaan.

Upeaa, MissiEssi ja Julkkisristeilyisäntä Pietu Lehtinen:-)))

LoveLoveLove

Hyvä Essi ja Petri, kerrassaan upeata, jee…jee!
Me ollaan teistä ylpeitä, magee aluevaltaus, kyllä Johanna Tuksu Tukiainenkin kalpenee rinnallanne. Me kuultiin biisistänne osan ja Petrin haastiksen aamulla radio Novasta!
Kaksi upeeta tyyppiä tekee yhdessä viihdettä!!!

Olen sanaton… Se, että on söpö, ei tarkoita sitä, että osaa laulaa (Essistä en voi sanoa, että hän olisi kaunis, vaikka onkin hallitseva miss Suomi. Tietenkin makuasioista ei voi kiistellä)

Oma kommentti