Missi-Essi Unkuri Hollywood-leffassa: ”Näytteleminen on unelmani”

Hymyn painetussa lehdessä tutustutaan neljään tuoreeseen Miss Suomi -finalistiin.

Essi Unkuri, 23, Eveliina Tikka, 25, Riikka Uusitalo, 27, ja Katariina Juselius, 26, tavoittelevat Miss Suomi -kruunua syksyllä pidettävässä finaalissa. Kukin heistä on mukana toistamiseen, sillä 90-vuotisjuhlavuoden kunniaksi finalistit on valittu All Stars -tyylillä.

Kaunottaret kertovat elämästään ja muun muassa ikävistä lieveilmiöistä, joita misseyteen on liittynyt.

Toimittajamme Juhamatti Niemisen jutussa vaasalaislähtöinen Essi paljastaa haaveilevansa näyttelijän työstä.

Kokemusta Essi on kartuttanut osallistumalla kevättalvella Hollywood-näyttelijöiden tähdittämiin The Creeps -elokuvan kuvauksiin Vuokatissa. Kyseisessä elokuvassa nähdään myös muita missejä, kuten Katariina Juselius seksikkään nunnan roolissa.

– En ole vain pönöttämässä, vaan pääsin roolin kautta syventymään draaman kaareen ja tekemään hurjiakin kohtauksia. Esitän Vuokattiin tulevaa lomailevaa naista, jonka kohtalo on aika traaginen. Kaikki ei hänen osaltaan mene kuin on suunniteltu, Essi paljastaa.

Elokuvamaailma ei ollut Essille aivan uutta, sillä hän oli pari vuotta sitten mukana sketsiryhmänä tunnetun Biisonimafian MC Helber 3 -elokuvassa pahiksen roolissa.

– Näyttelijän työt kiinnostavat tulevaisuudessakin. Se on ollut unelmana, sillä olen hakenut pari kertaa Teatterikorkeakouluunkin.

Essi Unkuri (vas), Eveliina Tikka, Riikka Uusitalo ja Katariina Juselius.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Essi Unkuri, Katariina Juselius, Eveliina Tikka, Riikka Uusitalo

Kommentit

Oma kommentti