Missi-Essiä tölväistiin kunnolla – Teuvo Loman järkyttyi!

Essi PöystiMuodin ammattilaiset haukkuvat Miss SuomiEssi PöystinMiss Universum -kilpailupuvuston lyttyyn.

Stylisti Outi Broux kyselee Iltalehdessä, kuka on käynyt ryöstämässä Intian basaarin.

Hän on lehdessä sitä mieltä, ettei puvuissa ole suomalaisuutta tippaakaan.

-Ne näyttävät siltä, että kisojen pitäisi olla jossain Bombayn laitamilla.

Stylisti Teuvo Loman on suorastaan järkyttynyt Iltalehden jutussa.

-Puvuissa on liikaa kaikkea ja ne näyttävät siltä, että ne olisi ostettu jostain Turkista, hän toteaa lehdelle.

Sunny’s Fashion toimittaa iltapukuni, ja Jutta Gustafsberg on käynyt Pariisissa asti hakemassa minulle kisavaatetusta. Hän tietää hyvin, minkä tyyppisiä asuja Miss Universumissa pitää olla, Essi kommentoi hetki sitten pukujansa Iltasanomille.

Eräs asuista Iltalehden sivuilla:

http://static.iltalehti.fi/viihde/tuomio1_vi.jpg

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jutta Gustafsberg, Miss Suomi, Essi Pöysti, Teuvo Loman, Outi Broux

Kommentit

Missi kisat aikaansa eläneet ja nyt vielä tullut julkisuuteen enemmän ihmisiä jotja ei ajattele ”nenääsä” pidemmälle ja valittavat että ei töitä- Töitä on mutta ei nokan nyrpistilöille. Itsekkin aikoinaan ostin ja välitin 1-2 viikkoa ja oli päivä ja ilta keikat mutta nyt mitä ravintola kulttuuri ja missit on???? Peilistä aamulla katsoo mitä saa.

Nyt julkikset kohdallaan kun hume-, rikos-, lesbo- manne ysm tausta niin pääsee eteen päin, kyllä manne äänestää vielä kun on puhelin äänestys kun ”soppa” maksaa. Jos haluat julkisuuteen tänä päivänä niin ole ”hullu tai muuten rikollinen” niin lehdet kirjoittavat!!!

Lycka till

No hei, lohdutuksen sanana: tuskinpa Essi pärjää kisoissa muutenkaan, joten samapa se millasiin rätteihin se ittensä vuoraa.

Voi kuinka saisin samanlaisen Michael Jackson nenän niiku meidän ihanalla missi/laulaja Essillämme <3333

Mitä vauhkotaan puvuista kun ei tolla naamalla voiteta kuitenkaa.

Ihan sama mitä on päällä, ruma naama sillä on joka tapauksessa ja lättä tissit.

Hyvä SUOMI, jumbosija odottaa meitä!!!!!!!!

no ei ihme kun taustalla on fitnesskilpailija-poliisi-tosi tv-tähti-termimaitoyrittäjä-seiskan pelle-kahvikonekeksijä-seksiterapeutti-NYKYINEN vaateyrittäjä Jutta nyk. Gustafsberg. Kertoo varmaan ettei ole voinut olla kovin hyvä juuri missään. Jättäis nää hommat ammattilaisille, säälin Essiä. Ne jotka Jutan tuomia luomuksia netistä ostaa, saavat sentäs päättää sen ihan itse.

Nyt jäämmekin sitten odottelemaan Sunnys fashionin ja Jutan kommenttia ja puolustuspuhetta aiheeseen liittyen.
Veikkaisin, että mitä todennäköisemmin Jutalla on joka tapauksessa edessä pikainen Pariisin matka… Uutta mekkoa täytyy käydä hankkimassa nopeasti ennen kisoja.
Ja sitten kommentoidaan, että eihän se koko pukuloisto tietystikään vielä esillä ollut, parhaat palat tuodaan esille sitten vasta itse kisassa….

Ajattelin jo heti Iltalehdessä kuvat nähtyäni, että voi herranjestassentään mitä rytkyjä! Kyllä nyt on arviointikyky heittänyt ja pahasti.

Se, mitä jotkut maalaiset saattavat kyläjuhlissaan pitää juhlalllisena, ei todellakaan sovi edes Miss Suomi, saati sitten Miss Universum-kisojen puvustukseksi.
Kyllä siellä kotikatsomoissa Rankanmaalla heilutellaan Pakistanin lippuja, että ”hipheihurraa siellä se Miss Suomi ”edustaa” meidän 10 euron mekossa!!”

Kyllä se kuulkaa niin on, että kahvipussiyrittäjä ei todellakaan tiedä kansainvälisen tason vaatetuksesta yhtään mitään. Jutta pysytelköön vaan lisäaineissaan ja kahveissaan.

Melkoista krääsää tämän maahantuojan tekstiilit. Materiaalit tekokuituja ja heppoista rihkamaa. Itse en osta sellaisia, sillä suosin laatua ja kestävyyttä, mutta varmaan nuo toimii nuorten naisten bilevaatteena.

Edustusvaatteeksi nämä eivät kuitenkaan sovi, ei Suomessa eikä maailmalla. Mutta kun missien pitää itse hankkia vaatetus niin on ymmärrettävää että niitä otetaan mitä ilmaiseksi saadaan.

Mielestäni sen pitää olla missiorganisaation vastuulla, että edustajat lähetetään maailmalle kunnon puvuston kanssa ja sen tehtävä on sopia diilejä suomalaisten vaatemerkkien ja suunnittelijoiden kanssa eikä jättää nuoria tyttöjä omilleen isoihin kisoihin valmistautumisessa.

Kävin jo Miss Suomi kisan aikaan tuon Jutan putiikin nettisivuilla ja järkytyin. Just sellasta basaarikamaa myydään kauheeseen hintaan! Jos Jutta tällä bisneksellä onnistuu niin kyllä Petteri on hyvin opettanut 😉

Oma kommentti