Missi-Essin naapurustossa ammuskeltiin – karhukopla paikalla!

Essi PöystiViime vuoden Miss Suomi Essi Pöystin naapurustossa tapahtui viime viikonloppuna ampumavälikohtaus. Paikalle tarvittiin myös poliisin erikoisjoukkoja eli tuttavallisemmin ”karhukoplaa”.

Tilanne sai alkunsa Helsingin Herttoniemen Hiihtäjäntiellä viime lauantaina klo 16.40, kun hätäkeskus sai ilmoituksen itsetuhoisesta miehestä ja aseesta. Poliisi meni paikalle ja sai oven avanneen miehen ulos rappukäytävään. Tällöin kuitenkin kävi ilmi, että asunnossa oli toinen mies aseen kanssa. Tämä sai aikaan kilvin, kypäröin ja luotiliivein varustautuneen erikoisjoukon syöksymisen huoneistoon.

Poliisi joutui ampumaan aseen kanssa uhitellutta miestä jalkaan. Mies ehti jo ampua omalla aseellaan, joka sittemmin paljastui tehokkaaksi ilmakivääriksi, poliisia päin. Luoti osui seinään poliisin yläpuolelle.

Miss Suomi Essi Pöysti, joka on missivuotensa jälkeen keskittynyt sairaanhoitajan työhön, asuu tekopaikan naapurustossa. Hymy ei tavoittanut Essiä kommentoimaan asiaa.

Muutti heinäkuussa

Missin koti on vanhassa tornitalossa, mutta näköalat mäeltä ovat henkeäsalpaavat. Essi osti asunnon viime keväänä, ja jo kesäkuussa hän pääsi kantamaan kimpsunsa ja kampsunsa sinne.

-Asuntoni on pieni kaksio. Mielestäni siinä oli hyvä hinta-laatusuhde. Kämppä oli ihan hyvässä kunnossa, joten en joutunut tekemään remonttia, Essi kertoi MTV3:n Viihdeuutisille asunnon hankittuaan.

Hiihtäjäntie, Essi Pöystin kotiTässä Essi onkin oikeassa, sillä alueella kaksioiden hinnat pyörivät noin 3 600 eurossa neliöltä. Herttoniemi on perusrauhallista, vanhaa aluetta, josta on kätevä syöksähtää Itäväylälle ja kohti Helsingin keskustaa. Stadin ytimeen on alle kymmenen kilometriä. Essin kämpässä ei tiettävästi ole saunaa, mutta sellainen löytyy taloyhtiöstä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Miss Suomi, Essi Pöysti

Kommentit

Poliisin valmiusyksikkö Karhu on erikoiskoulutuksen saanut valioryhmä, joka pyydetään apuun vaikeimpiin poliisitehtäviin. Yksikkö toimii Helsingin poliisilaitoksen sisällä ja sen jäsenet tekevät normaalia liikenne- ja järjestyspoliisin tehtäviä

Oma kommentti