Missi-Laura järkyttyi: Minua luultiin kauniiksi bimboksi

Miss Suomen perintöprinsessa Laura Hauta­niemi, 25, kertoo, että hänen elämässään on tapahtunut vuoden sisällä suuria elämänmuutoksia. Hän erosi Miss Suomi -kiertueen aikana pitkäaikaisesta poikaystävästään ja muutti pian kruunaamisen jälkeen Kuopiosta pääkaupunkiseudulle.

Kesällä hän kävi Tinder-treffeillä ja löysikin rinnalleen komean miehen, mutta kesäromanssi päättyi ennen kuin ehti edes kunnolla alkaa. Missivuoden aikana Laura on yhdistetty jääkiekkoilijoihin.

Hän myöntää, että julkisuuden henkilöt ovat lähestyneet häntä sosiaalisen median kautta.

– Jääkiekkoilijat ovat laittaneet minulle viestiä. Viestejä rupesi tulemaan etenkin, kun julkaisin Miss Suomi -kiertueella alusvaate- ja bikinikuvia. Minulle on ihan sama, onko mies julkisuudessa vai ei. En etsimällä etsi rinnalleni julkkismiestä. Kun olen käynyt treffeillä julkisuudesta tutun miehen kanssa, on asetelma reilumpi. Silloin me kummatkin tiedämme asioita toisistamme netin perusteella.

Miehillä on ollut ennakkoluuloja Lauraa kohtaan missitaustansa takia.

– Yksi sanoi minulle suoraan, että luuli, että olen kaunis bimbo. Olin vähän järkyttynyt hänen kommentistaan, sillä minulla lukee sentään sosiaalisessa mediassa, että opiskelen farmasiaa yliopistossa. Olen ollut aina koulussa kympin likka, Laura kuittaa.

Lue Lauran ja toisen missiprinsessan, Noona Pölkin, ajatuksia painetusta Hymystä.

Teksti:Hymyn toimitus, Timo Halonen
Avainsanat: Laura Hautaniemi, Noona Pölkki

Kommentit

Oma kommentti