Missiasiantuntija vaatii: ”Eroa, Eino Makunen!”

Viivi PumpanenKaapo VäistöHymyn lahjomaton missispesialisti Kalle Väistö vaatii lehtemme heinäkuun numerossa: Eino Makunen, väisty syrjään – lopullisesti. Uuden missiorganisaation on Väistön mielestä palautettava missien arvostus.

Kun tuore Miss Suomi Viivi Pumpanen nimitettiin tehtäväänsä, ilmoitti hän nostavansa missien imagon sille tasolle, jolle se kuuluu. Pumpasen myötä missien arvostus on kuitenkin valunut samalle tasolle BB-tähtien kanssa, Väistö sivaltaa heinäkuun Hymyssä. Hänen mielestään missikulttuurista on tullut kaiken kaikkiaan roskaviihdettä.

Syytä ei voi Väistön mielestä kuitenkaan kokonaan vierittää Pumpasen niskoille, vaan vastuuta on lykättävä myös missimogulin suuntaan. Heti valinnan jälkeen Makunen täräytti julkisuudessa, että toivottavasti näin lyhyttä missiä ei enää valita, ja jokin aika sitten hän ilmoitti, ettei Viivillä taida olla mahdollisuutta pärjätä Universum-kisoissa.

Tehtäviensä tasolla oleva grand old man?

Lue heinäkuun Hymystä Väistön armoton tykitys!

Kuvissa: toimittaja Kalle Väistö ja Miss Suomi Viivi Pumpanen

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Viivi Pumpanen, Eino Makunen, Kalle Väistö

Kommentit

Mikä hyypiö tää naisen väistö on? Taas piti saada julkisuutta ja tölväisyn (sanallisen) kohteeksi joutui makumutteri-Eikka.

Satu Östring on kaikkien aikojen upein missi. Me Eikan kanssa muistamme.

Do dii. Nyt on Essi Pöystikin sanonut, että misseillä on riistosopimus. Että ei ollutkaan ihan ilkeän Viivin omia höpinöitä, vaikka Kaapo ja hampaat vereslihalla räksyttävä Susanna Munahaukka niin mielellään asian esittävätkin.

Oma kommentti