Missiasiantuntija vaatii silikoneja ja haukkuu missisopimuksen!

Kaapo VäistöHymyn pitkäaikainen missibloggari ja -toimittaja Kalle Väistö on arvioinut maaliskuun numeroomme millenniumin missit. Kaikista 2000-luvun kaunottarista esitetään arvio, eikä se suinkaan ole myötäkarvainen.

Väistö myös esittää oman tehokuurinsa, jolla Miss Suomi -kisa saataisiin jälleen huippukuntoon.

-Unohdetaan yleisöäänestys. Tuomaristoon olisi valittava ainoastaan sellaisia ihmisiä, joilla on tarpeeksi kompetenssia. Makunen joutaa sivuun! Miss Suomi -organisaatio tarvitsee kipeästi nykyaikaisen tuotekehityksen, markkinoinnin ja viestinnän osaajaa, Väistö tomuttaa.

-Kauneusleikkaukset tulisi sallia! Ne ovat tätä päivää. Silikonit tai niiden puuttuminen ei ole mikään itseisarvo. Kokonaisuus ratkaisee, ja oikein valittu tuomaristo osaa karsia ylilyönnit pois.

Väistö on myös sitä mieltä, että misseille tulisi järjestää koulutusta, etenkin median suhteen. Ja kansainvälisyys tulisi tässä vaiheessa unohtaa.

-Ulkomaisiin kisoihin panostetaan liikaa, ne syövät resursseja tuomatta mitään. Ensin tulisi huolehtia ydinliiketoiminta kuntoon. Ulkomaan kisamatka tulisikin nähdä palkintona eikä työtehtävänä.

Väistö arvostelee vielä nykyistä missisopimustakin. Organisaatio ottaa itselleen 50 prosenttia missin tuloista.

-Se on liikaa ja karsii hyviä osallistujia, Väistö puntaroi.

Missiasiantuntijan lahjomaton tuomio millenniumin misseille printtilehdessä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Miss Suomi, Kalle Väistö

Kommentit

Ennen kuin joku avopotilas avaa suunsa niin sanon että hyvin sanottu!

Oma kommentti