Missiasiantuntija: Vaihdetaan Miss Suomi!

Viivi PumpanenMiss Suomi Viivi Pumpasen imago ei ota kohentuakseen. Kohuja riittää toinen toisensa jälkeen, viimeisimpänä hänen tuloistaan noussut kalabaliikki.

Hymyn suorasuinen missibloggari Kalle Väistö piirtää sen paperille ja vääntää rautalangasta:

-Missi olisi pitänyt vaihtaa viimeisimmän kohun jälkeen. Valehteleminen ei kuulu Miss Suomen arvoihin.

Lue tuolta:

https://hymy.fi/blogit/kaapon-kaunottaret-hymyn-missiblogi/blogi/miss-suomi-viivi-olisi-pitanyt-vaihtaa

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Miss Suomi, Viivi Pumpanen

Kommentit

Ei perkele jos miehel ei massuu/ ,jos on miks ottaa päreit.Kuka perhana sen olis ottanu kotiin.-

Onko se poikaystävä pensselisedän poika? Nehän on ihan samannäköisiä. Hienot kulmakarvat muuten. Harmi ettei anna niiden kasvaa yhteen.

Vaihdetaan Viivin tilalle Noora Hautakangas.. Sitähän se asiantuntija haluais. 🙂

niin tosiaan tää lupasi (kehui) nostavansa kisojen arvoa. olisihan se ollut mahdollista, mutta kun ei osaa ajatella muuta kuin itseään ja siinä samassa poikaystävän piti alusta asti olla joka paikassa mukana patsastelemassa. ja koskahan taas lähdetään yhdessä seiskan lomalle? kun mitään kunnon asiaa näistä kummastakaan ei saada.

Joo, vaihdetaan pois tää teini!!! Susannan olis täytynyt voittaa, kaunis nuori NAINEN eikä mikään keskenkasvunen tyhjän nauraja kakara. Tää Viivi ei kyllä tuo Suomelle minkään näköistä julkisuutta tyhmine juttuineen. ”tahdon kohottaa Miss Suomi-kisojen arvostusta”… HEHHEHEHEHEHEEEEHEHHEEEH!!!

Jos nykyinen Miss Suomi on todella syyllistynyt siihen, että on ilmoittanut pituudekseen enemmän kuin mikä pitää paikkansa – voidaan missin vaihtoa harkita oikeustoimin. Tuolla pituudella tuskin voi lähteä ulkomaisiin kisoihin ollenkaan.

No niin. Suomi sai mahdollisuuden äänestää ja Viivi voitti. Turha nyt pulista! Kattokaapa Tangomarkkinoiden nettiäänestystä ja Maunoa! Ajatelkaapa jos Maunosta tulisi kansanäänestyksellä uusi tangokuningas! Tätä tämä on. Halutaan ”kapinoida” tiettyä stereotypiaa vastaan….

Tosin Maunon kannattaisi ottaa ehkä parit laulutunnit ja käydä stailaajalla.

Hei! Lyhempi kun Armi Kuusela!!!! Marjo Sjöroosin mukaan VAIN 164 cm. Mun äitikin pidempi …..heh. Missi? PÄTKÄ. Nyt kuka tahansa voi hakea missiksi.

Kohta se kumminkin lihoo kun se vetää ählyn sukukebappilassa niin paljon pitsaa ja marmarista.

niin eikös finaalista joutunut yksi tyttö pois juuri valehtelun takia, ja niin on ollut muunakin vuonna. ei voi kuin huokaista, että tästä päästään eroon, koheltamista on ollut jo riittämiin.

toi akka on pelkkä paskanpuhuja.taitaa olla noussut kusipäähän jo alkumetreillä,vai pitääkö sittenkin itse ostaa se porsche kun persaukisella naaman venyttäjällä ei ole rahaa.

Oma kommentti