Missiskandaali viime metreillä – Miss Suomi luopuu kruunustaan huomenna, poseerasi nyt yläosattomissa!

Ohhoh!

Näin ei ole tapahtunut miesmuistiin, eikä varmaan naismuistiinkaan. Hallitseva Miss Suomi Viivi Altonen nimittäin on riisunut itsensä yläosattomiin. Hän poseeraa toplessina.

Mitä sanoisi missikeisari Eino Makunen tähän? Kääntyisi vissiin haudassaan, mutta onneksi Makunen elää ja voi hyvin.

Miss Suomi kruunataan huomenna vuodelle 2021. Kyseessä on All Stars -kisa, eli kaikki kilpailijat ovat viime vuosilta tuttuja. Aiemmin Miss Suomia ei ole missivuonnaan rohkeissa kuvissa nähty. Mutta ehkäpä tämä on modernia misseyttä ja missikulttuurilta peräänkuulutettua uudistumista.

Kun Sara Sieppi vuonna 2011 jätti pestinsä, hän säntäsi siitä paikasta Iltalehden yläosaton-kuviin. Mutta sekin oli missivuoden jälkeen!

Takavuosina perintöprinsessa Carmen Heikkilä menetti kruununsa poseerattuaan Hymyn alastonkuvissa kalliolla. Siitä on jo aikaa, ja kuvat olivat luonnollisesti paljon rohkeammat kuin nyt nähty Viivi Altosen kuva.

Muutama päivä sitten Viivi poseerasi kylpyammeessa, ja silloin hän kirjoitti kuvatekstiksi varsinkin fetissiseksin päälle ymmärtäville vihjeen:

-Toka kuva on varpaiden rakastajille.

Katso kuvat alta:

 

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Miss Suomi, alastonkuva, topless, yläosaton, Viivi Altonen

Kommentit

#uutinen on se että ttätäkin täysin merkityksetöntä instituutiota ylläpidetään. Nyt on jo niin runsasta ylitarjontaa kaikenlaisista turhista julkkiksista että menisin maksua vastaan katsomaan ihmistä joka tekee jotain hyödyllistä ja elättää missit jos Jussitkin.

Oma kommentti