Missisota – manageri haukkui Miss Suomen, managerin eroa vaaditaan!

Pia Pakarinen, Noora HautakangasSuomessa on käynnissä melkoinen missisota. Missimanagerin työt Miss Suomi -vuotensa jälkeen aloittanut Noora Hautakangas hyökkää uusimmassa Iltalehdessä valtaapitävää Miss Suomea, Pia Pakarista kohtaan ja syyttää tätä värittömyydestä.

-Pia on liian varovainen ja kriittinen median suuntaan, Noora Hautakangas tykittää Iltalehdessä.

Hautakankaan ulostulo ajoittuu varsin erikoiseen aikaan, sillä keskiviikkona Hymyssä julkaistiin häntä usealta taholta kritisoiva juttu. Missimanageri Hautakangasta vaadittiin vaihtoon ex-Miss Suomen ja monen viihdealan toimijan suulla.

-Hänellä ei vain luonnistu tuo paletin pyöritys. Minusta asiakkaan ei pitäisi olla innokkaampi osapuoli, vaan myyjän, kritisoi eräs viihdemedian edustaja Hautakangasta Hymyssä.

Takavuosien Miss Suomi taas kertoi, ettei missivuonnaan tavoittanut Hautakangasta halutessaan, ja tällä oli – asiakkailta kuullun mukaan – omituinen tapa tarjota myytäville keikoille myös itseään. Tarjous saattoi olla myös edullisempi kuin hallitsevan Miss Suomen.

Miss Suomi Pia Pakarinen ei kommentoinut Hautakankaan edesottamuksia millään tavalla.

Hymyn tiedossa on Finnartisteilla käyty ”kriisipalaveri”, jossa Hautakankaalle oli tarkoitus löytää lisäapua arjen pyöritykseen. Tiedossa on myös toimittajaryhmän mielenilmaus Finnartisteille Hautakankaan kyvyttömyydestä hoitaa pestiään.

-Asiassa kärsivät Eino Makusen ja Miss Suomen tulot, viihdetoimittaja toteaa Hymylle. – Nostamalla asian päivänvaloon teemme Makuselle palveluksen.

Missikohusta lisää toukokuun Hymy-lehdessä. Mukana myös Pia Pakarisen kolmesivuinen haastattelu ja upeat kuvat!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Miss Suomi, Eino Makunen, Noora Hautakangas, Pia Pakarinen

Kommentit

Eihän meillä olisi mitään hätää jos maailman ongelmat olisivat tätä luokkaa. Olisiko aiheellista miettiä vähän tärkeämpiä asioita?
Hömppäjuttujahan nämä missikinat ovat.

Jos managerin tehtävänä on järjestää keikkoja ja lehtijuttuja niin kenenkös syy se on ettei tytöllä ole keikkoja tai se ei näy lehdissä. NOLOA NOORA!

tottahan noora puhuu!! ihan kuin meillä’ ei olisi missiä ollenkaan??? ei tarvitse olla lööpeissä, mutta luulisi olevan edustustehtäviä yms!

Ei niin, Hautakangas on väärässä ja Pia Pakarinen hyvä missi älä vaan ala uudeksi Viivi PUmpaseksi tai sammakkosuu-Satu Tuomistoksi.

Ei se tarkoita sitä, että pitäisi ruveta säälittäväks lööppijulkkikseks jos voittaa miss suomi tittelin.

Oma kommentti