Missistä suunnittelija

Jenni NielikäinenEläinkauppoihin on tulossa tuotesarja, jonka tuotosta osa tilitetään Pelastetaan koirat ry:lle.
Koiravaljaista ja kaulapannoista koostuvan tuotesarjan on suunnitellut ex-missi Jenni Nielikäinen. Hänet muistetaan myös Viron katukoirien koirien pelastajana.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Jenni Nielikäinen

Kommentit

On hienoa, että joku pitää huolta myös eläinten oikeuksista, ne kun helposti unohtuvat muiden ”tärkeämpien” asioiden alle. Jenni tekee omalla pienellä panoksellaan hyvää, tosin kuten Jenni itsekin tietää, niin tämä koirien kuljetus Virosta on enää ainoa asia, joka häntä jollain tavalla pitää wannabe-julkkiksena Hymyn-nettijuoruissa. Lehtiin neitokainen ei enää kelpaa.

Kaunis nainen, mutta kun sivua kierittaa ylos ja silmat ei nay niin onpas mielettomat posket!

Eikös hän ole vieläkään pelastanut kaikkia niitä Viron koiria, kuten lupasi missikisoissa?

Niistä missikisoistakin on nyt varmaan kymmenen vuotta aikaa… ….

Sopii hyvin ex-missille. Jotenkin aina näihin lemmikkieläinten hyvinvointia sydämen asianaan pitäviin henkilöihin törmätessä tulee mieleen, että pienetpä ovat heidän ympyränsä. Tottakai söpöt koirat, kissat, marsut ja muut ovat hellyyttäviä ja ihania, ja parempi tietenkin olisi, jos niillä olisi hyvät oltavat. Tässä maailmassa on kuitenkin niin paljon isompiakin asioita, joihin voisi ylimääräisen energiansa ja aktivisminhalunsa hyödyntää, että tuntuu jotenkin naivilta suurena missionaan pelastaa Viron katukoirat…

Oma kommentti