Mitä ihmettä! Tauski pakeni Alanyaan tämän mallikaunottaren kanssa – katso paparazzikuva!

Tauski Peltosen elämässä tapahtuu. Nyt mies on lähtenyt Alanyaan, Turkkiin luksusasunnolleen viehättävän parikymppisen ja julkisuudesta tutun mallitytön kanssa.

Tauski ja useisiin missikilpailuihin osaa ottanut Laine Bruce bongattiin sunnuntaina Helsinki-Vantaan lentoaseman lähtöselvityksestä. Pari oli menossa Turkin-koneeseen. Mukana seurueessa näytti olevan myös Tauskin 13-vuotias Jimmy-poika. Lähtöselvityksen jälkeen hyvin toistensa kanssa viihtynyt pari siirtyi lentokentän kansainväliselle puolelle nauttimaan kahvia ja sämpylää. Hymyn lukija onnistui nappaamaan tapahtumasta kuvan.

Tauskin elämässä on viuhunut koko kevään melkoinen puhuri. Hänen aviovaimonsa Henna Peltonen tuli raskaaksi, mutta hakee nyt avioeroa miehestään. Pari on tilitellyt julkisuudessa ongelmiaan viimeiset pari kuukautta. Viime kuussa Tauski matkusti Alanyaan ensimmäisen ex-vaimonsa Tinan kanssa. Nyt seura on siis vaihtunut reippaasti puolta nuorempaan. Tauski on aviossa kolmatta kertaa.

Laine Bruce on Hymynkin lukijoille tuttu Wannabe-julkkis-blogistaan, jota hän piti nettisivuillamme viime keväänä. Hän lopetti blogin perhesyistä. Laine asusteli vielä viime vuonna poikaystävänsä kanssa Lohjalla, mutta nyt hän on Facebookinsa mukaan sinkku.

Katso tarkempi kuva Lainesta alla olevasta blogista.

Lainen blogi

Lainesta on myös julkaistu eroottisia kuvia. Täältä kuviin.

Laine kertoi traagisesta menneisyydestään ja seksuaalisesta hyväksikäytöstään

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Laine Bruce, Tauski Peltonen, Henna Peltonen

Kommentit

Oma kommentti