Mitä seuraavaksi? Yksityislento? Suukapula? IS: Näin kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut välttyi palautukselta!

Kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut irakilaismies alkoi kiljua lentokoneessa, jonka jälkeen poliisit taluttivat miehen ulos, kertoo Ilta-Sanomat.

Irakilaismiestä oltiin muiden kielteisen päätöksen saaneiden kanssa palauttamassa tavallisella reittilennolla Irakiin torstaina. Kun mies alkoi pitää ääntään, kapteeni ei halunnut häntä lennolle ja hänet poistettiin koneesta odottamaan seuraavaa kuljetusta.

Some on suivaantunut asian johdosta. Nyt kysytäänkin, millä tavoin yhteiskunta on varautunut ja varautuu häiriköihin, jotka eivät suostu noudattamaan viranomaismääräyksiä. Yhden keskustelijan heittoon kulminoituu paljon:

-Onko tällaiseen varauduttu? Mitä seuraavaksi? Yksityislentoko häirikölle pitää järjestää? Suukapula, mikä? keskustelija kysyy Facebookin vanhempainryhmässä.

Tilanne on saanut myös keskustelijat heräämään turvallisuuskysymyksistä:

-Kun palautuslentoja järjestetään reittilentojen yhteydessä, niin uskaltaako niille enää lähteä järjestyshäiriöiden pelossa, kysyy muuan.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: lento, palautuslento, suukapula, turvapaikanhakija

Kommentit

Saa vapaasti valita, lähteekö nätisti koneessa kauniisti istuen , vai piikki persukseen ja rauhoitettuna ja raudoitettuna… Seuraavaksi ne kaikki palautettavat alkaa pitää hirveetä älämölöä ja ne tietenkin saa sitten jäädä tänne suomeen.. Olisko alunperinkin ollut viisasta olla ottamatta yhtään pakolaista.. Paljon harmia ja vaivaa on tullut niitten mukana ja vähäisin ei ole se rahan meno melko huonossa jamassa olevassa maassa.Olisi vaan pitänyt tukea niitä sinne omaan maahansa tavalla tai toisella…

Oma kommentti