Mitäh!!! Johanna Tukiainen Euroviisuihin!

Johanna TukiainenJohanna Tukiaisen manageri Tuija Järvinen yllättää. Hän kertoo Hymy-lehdelle, että ryhmä ammattimuusikoita on ottanut yhteyttä häneen aikeenaan tehdä yhteistyötä Tukiaisen pitkäsoiton kanssa.

-He ehdottivat häntä myös ensi vuoden Euroviisu-ehdokkaaksi. Tulevaisuudessahan viisut uudistuvat niin, että osallistumismahdollisuudet laajenevat, Järvinen tietää.

Hän myös paljastaa, että tekeillä oleva SEXX-biisi olisi sopiva Euroviisuihin.

-Johannalla on faninsa ja tukijansa. Teemme koko ajan hänelle uusia biisejä. Tulevaisuudessa hänellä on showkiertue, jossa on tanssiryhmät ja kaikki. Tästä on olemassa selkeä visio. Annan Johannalle koko ajan myös lauluteknistä opetusta, Järvinen kertoo Hymylle.

Hänen mielestään Johanna olisi varteenotettava ehdokas Euroviisuihin.

-Hän on erilainen ja rohkea, ja saisi takuulla myös kansainvälisen huomion – valtavan sellaisen, Järvinen maalailee Hymylle.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, Euroviisut

Kommentit

”Annan Johannalle koko ajan myös lauluteknistä opetusta, Järvinen kertoo Hymylle.”

No toivottavasti Johanna ei ota liikaa opikseen Tuki-Tuijan opastuksista, kun katsoo sen Kalajoen esityksen, niin Johanna on sata kertaa parempi kuin Tuija.

Jos tuksu tulisi vastaan kadulla, sanoisin suorat sanat miten asiat on että mokoma ruma, tyhmä mediahuorakin tajuaisi että tekee itselleen vain hallaa näillä paskajutuilla. Lukisi edes nämä kommentit niin saisi vähän hajua kansan mielipiteestä.

Jos Tuksu menee euroviisuihi ja/tai presidentiks ni ei voi sanoo muuta ku ”Me ollaa hävitty tää peli.”.

”Tukiaiska pyrkii, vain presidenttiys ei ole tainnut kiinnostaa. Toistaiseksi.”

6.7.2009 klo 12.12, Viisufani (vierailija)

Nyt kun otit ton esille niin ei mee varmaan 6kk niin on ite heittäny sen ilmoille että aikoo osallistua seuraaviin presidentinvaaleihin. Sit saa nauraa.

Ja kun kerta jossu lukee myös tätä niin tälläin etukäteen ajattelin toivottaa ONNEA PRESIDENTIN VAALEIHIN!

Ja jos kerran niitä faeja tosiaan on niin paljon kuin mitä tukiainenjärvinen väittää, niin miksei ne ole keikalla osoitamassa suosiotaan buuaavan kansan seassa, miksei ne kirjoittele tänne mitään ylistys/puolustuspuheitaan tai miksi kukaan ei tunne ketään Tuksusta oikeasti tykkäävää ihmistä??? Siis minulla on esimerkiksi sata kaveria, ja noista sadasta kukaan ei tunne ketään joka fanittaisi kyseistä hirviötärtä… Keikoilla videoissa näkyy vaan myötähäpeän valtaamaa kansaa jotka ovat siellä NAURAMASSA teille, ei kannustamssa.

Sitä itsekritiikkiä ja järkeä minäkin tässä hommassa kaipailen…

Ensinnäkään Tuksussa ei ole mitään ”erilaista”. Samanlainen mauton wannabe-tyrkky, silikonilla ja peroksidilla pumpattuna kuin noin miljoona kanssasisartaan. Ei mitään omalaatuista, ainoastaan älykkyyttä tuntuu olevan vielä noita muitakin vähemmän.

No, pankaa nyt ihmeessä Tuksu Euroviisuihin, olisipahan taas Suomelle taattu se viimeinen sija. Ei sillä että se koskaan edes paikan päälle finaaliin pääsisi…

On kyllä alkanut mietityttämään tuo Tuijankin tilanne, voiko olla noin sokea (ja julkisuudenkipeä??), että pitää vaikka väkisin tunkea tuo Tuksu estraadille? Jos se ei osaa laulaa, ei tanssia, ei edes puhua kunnolla niin miksi tunkea? Kun kuitenkin vain yleisö buuaa ja nauraa teille molemmille?
Miksi?

ei vittu ny sinne tommosta sonnia päästetä euroviisuihin meitä nolaamaan, tai no, onhan siinä se äänestys ni kai toi jää pois ku ei kukaan sitä äänestä… toi tuija kylllä on ihan sekasin.

”-Johannalla on faninsa ja tukijansa. ” onkohan noi iha tosissaan?:D

Haluaisinpa nähdä ne ”ammattimuusikot” jotka ovat muka oksettavaa Tukiaista lähestynyt. Enpä usko että sellaisia on olemassa.

Jos tuo turvonnut sika lähetetään Suomea edustamaan, tulen häpeämään enemmän kuin pieraissessani ripulit housuun anoppilan ensimmäisellä vierailulla.

:DDD joo joo Euroviisuille arvoisensa esiintyjä!

Obduktio. Krematorio. Jos toi itkee sitä ettei se oikeesti hae mitään julkisuutta niin mitä tää ny sitten on. Ois vaan lehmä hiljaa ja vetäytyis himaansa. Alottais laihiksen ja tiputtais ny alkuun 30kg, että oisit ees uskottavan näkönen. Viisuihinhan tota ei saa päästää jo ihan sen takia, koska muuten kukaan suomalainen nainen ei voi enää myöntää olevansa suomalainen. Enpä kyllä menis ittekkään myöntämään sen nolaamisen jälkeen, finland 0 points, finland 0 points, finland 0 points, finland 0 points, finland 0 points, finland 0 points, finland 0 points, finland 0 points, finland 0 points jne…

Siis voi v***u! Jos toi ”laulaja” menee edustaa suomee ens euroviisuis ni ei kyl tarvii töllöö avata.. Saa hävetä oikeesti silmät päästää.

Olishan Tuksu kyllä melkomoinen näky muovisessa tekotukassaan, lörpsähtäneissä silikoneissaan ja tyylilleen uskollisena kilo pakkelia naamassa Oslon lavalla. Olis sellainen Israelin Dana Internationalin, Tanskan DQ:n (Peter Andersen), Sestre (Slovenian drag-artistit 2002) ja Ukrainan Verka Serdutshkan sekoitus. Ei näilläkään kaikilla ole lauluääntä. Kuten ei minun mielestäni ole Johanna Tukiaisellakaan. Ulkomusiikilliset avut hänellä on, jos edes niitäkään ;))
Mutta muistakaa mun sanoneeni: tässä taas yksi julkisuudessapysymistemppu Johanna ”Vetäydyn julkisuudesta eikun lähden Maijjamiin” Tukiaiselta.

jos tukiainen euroviisuihin niin saa lopettaa koko paskan. sekä vaihtaa eurot takas markaksi se häpäsee suomen en ainakaan kato.

LOPETTAKAA TÄÄ!!!! TÄÄ EI OO ENÄÄ EES HAUSKAA!!!
LOPETTAKAA TÄÄ!!!! TÄÄ EI OO ENÄÄ EES HAUSKAA!!!

LOPETTAKAA TÄÄ!!!! TÄÄ EI OO ENÄÄ EES HAUSKAA!!!
LOPETTAKAA TÄÄ!!!! TÄÄ EI OO ENÄÄ EES HAUSKAA!!!

LOPETTAKAA TÄÄ!!!! TÄÄ EI OO ENÄÄ EES HAUSKAA!!!
LOPETTAKAA TÄÄ!!!! TÄÄ EI OO ENÄÄ EES HAUSKAA!!!

LOPETTAKAA TÄÄ!!!! TÄÄ EI OO ENÄÄ EES HAUSKAA!!!
LOPETTAKAA TÄÄ!!!! TÄÄ EI OO ENÄÄ EES HAUSKAA!!!

voi herrajumala.. joko tää touhu nyt loppuis? ei tota akkaa jaksa muutenkaan kuunnella kukaan. Se on häpässyt jo itsensä suomalaisille, nyt se menis häpäiseen vielä suomen koko euroopalle. Muuta ulkomaille Tukiainen!! ps. oot aika tuhdissa kunnossa nykyään

Heh, tästä Tuxu/Järvinen kauhukaksikosta tulee mieleen se televisiossa pyörivä DNA-mainos. Järvinen tekee omaa ”uraa” Tuxulla.

Oikeasti, kyllä kiinnostais sen verran olla kärpäsenä katossa kuuntelemassa, kun Tuijalla välähtää ja PAM taas on uusi kuningasidea syntynyt. Myös promillejen määrä veressä olisi kiva tietää. Ei kai tälläistä kukaan selvimpäin voi keksiä?

Järvinen ja Tukiainen elää omissa ”unelmissaan” Te ette vissiin ymmärrä et poxun ”biisejä” ei halua kuulla kukaan! TEILLE NAURETAAN JA TEITÄ HEITETÄÄN MÄDILLÄ KANANMUNILLA! Hahhahahhahahahaahahaaaaaaaaaaaa! VIttu te ootte Suomen naurettavin VITSI!

Voi luoja! Tuksu koko euroopan tietoisuuteen? Eikö Suomen julkisuus riittänyt.. nyt menee jo vähän liian pitkälle.

Voi herranjestas sentään!! Sehän nyt on totuus, että naurulokkikin laulaa kauniimmin kuin toi Lööppilehmä-Tuksu!! :

ohanna tukiainen valehtelee ettei se tee sitä Michael Jacksonin muistolle tekeillä olevaa biisiä,kysyttäessä Johanna tukiaiselta asiaa niin tekee se sen BIISIN, todisteena siitä puhelusta on NAUHOITE jossa tukiainen myöntää asian..

LAITAN SEN JOSSAIN VAIHEESSA ÄÄNITTEEEN NETTIIN TAI PITÄISIKÖ TEHDÄ TUKIAISET JA MYYDÄ HYMY-LEHDELLE 🙂

http://www.adressit.com/tukiainen

Voi voi.. itse on jo niin kyllästyny näihin tukias juttuihin et ei jaksa ees nauraa. Mutta kyllä ne oikesta naruista näemmä osaa vetää kun tämäkin saanu näin monta kommenttia.Tukiaiselle kelpaa kaikki huomio. Munki elämä helpottaa ku tän ingoraan. Media osaa. Sai taas lehti muutamat uudet tyypit sivuillensa.

Muistetaanpas, että Tukiainen ehkä asettuu ehdolle Euroviisuihin. Jutusta saa sen käsityksen, että asia on pläkki. Suomessa järjestetään karsinnat, jonne vain murto-osa kisaan lähetetyistä kappaleista pääsee. Sitähän ei muisteta jutussa sanoa. Eli kynnys viisuedustajaksi on tosi korkea.
Jos omasta mielestään ”Suomen kiinnostavin julkkis” pääsee viisuihin, niin siinähän Suomi olisi samassa pelleilijöiden sarjassa kuin Saksan Udo, Espanjan Rodolfo Chikilicuatre, Viron Kreisiraadio: saisi hävetä silmät päästään, vaikka kyseessä olisikin kitsch. Mutta onneksi me suomalaiset olemme sen verran viisasta kansaa, ettei k.o. mimmiä päästetä kisoihin maatamme nolaamaan. Jos Tuqzu pääsee edes karsintoihin, syön hatullisen sitä itteänsä. Kaikkeen Tukiaiska pyrkii, vain presidenttiys ei ole tainnut kiinnostaa. Toistaiseksi.

mikää tukiainen ei euroviisuja voita.
ja veä vielä lopussa kunnon stripshow nii hyvä tulee.

Sitä vaan ihmettelen, kun Tuksulla on aina tuo sama mekko päällä kuvissa. Olisi jo aika vaihtaa vaatteita välillä..vai onko ne kaikki vaatteet varastettu?

Jee, onneksi johanna lähtee viemään kunnon musaa euroviisuihin, ne onkin olleet aikaisemmin semmoista huttua että oksat pois. Monen biisin taustalta on voinut huomata ison rahastuskoneiston joka alistaa artistia.

Onneksi on vielä näitä jotka tekee musaa ihan rakkaudesta siihen, tsemppiä ja haleja.

tuksupuksu forever

No voi helvetti jos tuo laulu taidoton variksenpelätti pääsee euroviisuihin niin häpeän niin paljon Suomalaisuuttani,että muutan vaikka Venäjälle tai sinne missä pippuri kasvaa,että ei tarvitse lukea Tuksun edesottamuksia ja uusia aluevaltauksia jos vaikka keksii lähteä politiikkaan mukaan julkkisehdokkaana kansanedustaja vaaleihin

Miksi menestykseni showbisnestähtenä ei miellytä? Olen erittäin loistava. Ja mitä tarkoittaa tämä että ”ahteriaan epätahtiin heiluttaa”? En edes ymmärrä mikä on tahti. Ja olen sentään kokenut ammattilainen koska olen Klämyr Döllseissä ahteriani heiluttanut vuosikaudet ynnä tankoa tuherollani hinkannut. Lähdenkin nyt keikkailemaan menestyskappaleellani. Jos tulee keikkabussissa liian ahtaat paikat ihraisen lööppilehmän takia niin ravaan sitten bussin perässä. Julkisuuden vuoksi teen mitä vain.

Olisi kyllä mahtavaa jos jossain olisi ystävällinen sielu joka tarjoaisi Johannalle sitä mitä tämä ansaitsee – kuulan kalloon.

voi hyvä jumala! tuo akka ei edes osaa laulaa! ja kuinkakohan monta fania tukiaisella on?! peräti 4 vai? voi jeesus..

Olisi kyllä mahtaavaa jos tuksu edustaisi suomea euroviisuiissa ja ihmisethän äänestäisi hänet jatkoon ihan piruuttaan.Saisi kyllä kunnon naurut, kannatan!

Ei Nappikauppaa, sittenhän Tukiainen ja Hymy rahastavat suakin kun olet Hymyn sivuille tullut lukemaan tätä artikkealia. Haloo!

Hei c’moon! Suomel on muutenki tarpeeks huono maine maailmal, ni mitäköhän kävis jos toi rääkyvä lehmä laitettais Euroviisuihin?! Hahha, sit ois kyl Suomi vedetty niin maanrakoo :”DD Ihan hävettää olla suomalainen…

NYT JUMALAUTA TOI ÄMMÄ POIS JULKISUUDESTA!

Eiköhän rauhoituta tästäkin pelle uutisesta, sisäpiiriläisenä tiedän että tämäkin UUTINEN oli feikki. Tälle kaksikolle nauretaan seläntakana ja todella paljon.Ei näitä kukaan ota vakavasti.

Ikävä sanoa mutta Johannahan on itseasiassa fiksu lypsäessään Suomen Hollywood-kimalletta hamuavia junttipalleroita.

En usko että tarkoitushakuista rahantekoa ainakaan tuksulta vaan lähinnä liiallisen itseruskettavan ja halvan tavaratalo-huulipunan aiheuttaman aivosolujen tuhoutumisen sekä Suomalaisen junttikulttuurin aikansaama vahinkolaaki.

Karmea lehmä kyllä, ei siitä pääse mihkään. Ja nämä ammattimuusikot ovat varmasti samoja joita saamme kiittää popstarsseista, idolsseista, antti tuiskuista, salarakkaista ja pikku g:stä.

Ei oo totta.Onko nyt joku aprillipila tai jotn?!
”Huilumies nukkui pommiin, reggae on okei(KIIKKIKII…)
Tulee niin goodbye olo että bye, bye baby vaan…
Saanhan pyytää-EI ENÄÄ EUROVIISUIHIN….”
By KLAMYDIA(siis se bändi.:p)

!!!!!!!!!!J.U.M.A.L.A.U.T.A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Onko tämä enää totta? Voisiko tuijajärvinen lopettaa toimintansa välittömästi?
tukiainen muuttakoon ruotsiin nolaamasta suomalaisia enempää!
KIITOS JA HETI LÄHDET!
Mikä vitun sairaus saa ihmiset toimimaan kuten järvinentukiainen? Eikö itsekritiikki ole tuttu sana? Ketä ovat ”ammattimuusikot”? Häpeän heidän puolestaan jos heitä edes on olemassa…
Puolalaisia katusoittajia kenties, ja tukiainen kuvittelee että he ovat seandiddycombsin tuottajaryhmä koska he ovat sanoneet nähneensä hugh hefnerin, ainakin tv:ssä.
Muuta ruotsiin heti. Pois suomalaisten mielestä…

Ensin hakevat julkisuutta Michael Jacksonin kuolemalla
ja nyt keksitään osallistua euroviisuihin. Eikö julkisuudenkipeydellä ole enää mitään rajaa. Kaikkihan voi lähettää 2010 viisukarsintoihin biisin, mutta ihan kaikki eivät tule ehdokkaaksi pääsemään. Tuskinpa vaan tämäkään wannabe-kaksikko!

Saakohan töksyä kuvata ilman maskia menestyksekkään esityksen jälkeen..

Ei jumakauta….nyt menee jo yli…tuksu pilaa suomenmaineen pikku hiljaa….no laitetaan joo euroviisuihin, mut lordin porukan kanssa niin kaikki luulee, että se on vain uusi jäsen lordissa….eikä se tarvii meikata yhtään…on se sen verran ruma/kauheen näköinen.

Älkää ny. Tuksuhan on sentään ”samaa” tasoa Playboy-tyttöjen kanssa. 8-D

OIKEESTI ETTE VOI OLLA TOSISSANNE! kuunelkaahan sitä johannaa vähä tarkemmin! se laulaa ihan nuotin vierestä! .. ei ei EI! eläkää pliis nolatko suomia enää lisää! .. mää oon nyt ihan tosissani! ei mulla oo mitään johannaa vastaan mutta lauluääntä hänellä ei ainakaan ole. kiitos.

Mulla on idea:

Pistetään Johanna Tukiainen ja Idols -”tähti” IBILove laulamaan duetto Euroviisuihin.
Suomihan naurettaisiin ulos kilpailusta kokonaan.

Millähän toi lehmä elättää ittensä 10 vuoden kuluttua?? Kukaan ei sitä muista eikä saa töitä mistään. KassiAlma kamaa.

Ei vit…u. Ai ammattimuusikot kiinnostunut?? Tuskinpa. Ehkä joku räkälöissa keikkaileva Tauski tai joku vastaava luuseri. Ihan sama laitetaanko lavalle Tuksu vai pumpattava Barbara, ja musiikki nauhalta. Eroa ei kukaan huomaa.

Nyt on kaikki nähty. Juuri kun luulee, ettei toi voi itteään enää enempää häpäistä, niin…

Toivottavasti tää on vaan tosi huono vitsi. Lehmän ammuminenki kuulostaa paremmalta ku Tukiaisen ”laulu”..

EI HELVETTI O__O
Miten jaksetaan jostain tuksusta jauhaa?
Turha muija! =S pliis.
Ei euroviisuihin… eiii…
niinku joku sanoikin jo:
”Eurooppa luulee, että lähetimme Lordin sinne uudestaan.”

EI EI EI ja vielä kerran EI. johanna tukiainen, ei ole edelleenkään mikään esimerkki-”julkkis”, säälittää kun tämä ei itsekään näytä tajuavan miten hänen ”julkisuutensa” on pelkkä vitsi kansankeskuudessa. Tosin ainahan kun johanna on saanut kritiikkiä, niin aina on puolustautunut jotenkin, miettisi oikeasti ihan kunnolla… tekisi jotain muuta jättäytyisi ”julkisuudesta” elämässä on muutakin kuin olla lööppien palstoilla

Heh heh, vuoden vitsi. 😀

Mutta nyt on sellainen high sea song menossa, että Tuki-Tuijan suusta taidetaan kuulla vielä monta vuoden vitsiä. Niistä vois sitten vuoden vaihteessa koota kirjan ”Vuoden vitsit 2009”.

Tottahan se on, että rahaa virtaa ainakin näiden lehtien yms. taskuihin. Pitää takoa niin kauan kuin rauta (toi pimu)on kuumaa! Ihmiset tarvii jonkin sylkykupin, jonka elämä on vielä sekaisempi kuin oma pieni maailma. Niin minäkin olen jäänyt seuraamaan uusinta tempausta, jotta saa taas haukkoa henkeä ja ihmetellä kuinka joku on noin ääliö mediah***a.

Voi herran jumala sentään!
Toi managerihän vie tota tyhmää tuksua ihan kun pässiä narussa!

@19: Käyt kuitenkin lukemassa tuksun toilailuista ja näin lisääntyneiden kävijämäärien ansiosta Hymy saa entistä rahakkaampia mainossopimuksia nettisivuilleen.

Mitenköhän Tuksutin mua rahastaa??
En tilaa/osta seiskaa tai hymyä,en iltapäivälehtiä,käy Tuksun ”keikoilla” jne.
Voisitko antaa pari esimerkkiä?Kiits!

Ja justiisa kun pääsin sanomasta niin taas kommentoija 13, 15, 17 jne jne osoittaa todeksi. Ei vittu teitä suomalaisia kun ette tajua että Tuksu rahastaa teitä.

Onko ihan vitun pakko saada koko Suomi häpeämään? Ei siinä mitään, eihän henkilöllä joka on laulutaidoton ja julkisuudessa tekstiviestien vastaanottajana ole mahdollisuutta päästä edustamaan Suomea. Kohta alkaa hävettää olla suomalainen…

Joukko ammattimuusikoita ???? Et varmaan uskalla yhdenkään nimeä mainita, sillä jokainen itseään kunnioittava muusikko ei anna mainita nimeään Tukiaisen yhteydessä. Tuksun taustalla taitaa olla jo niitä elämänsä ehtoo puolella olevia henkilöitä, jotka ei ole saavuttanut tunnettavuutta musiikissa ja yrittävät viimeisenä mahdollisuutenä turvautua tukiaiseen, jotta heidän nimi mainittaisiin edes kerran jossain uutisessa. Järvinen oli suomessa ihan tuntematon, mutta nyt yrittää tuksun managerina tuoda oman nimensä palstoille. Ihan kivahan se on oma nimi lukea lehdestä, mutta suhteellisuudentaju taitaa olla hukassa.

Eiköhän tää vitsi oo jo menny turhan pitkälle? kuka nyt oikeesti nousee julkisuuten jollain ristuksen txt-viesteillä? jos tuo vielä johonki euroviisuihin yrittää, niin se on jo oikeiden artistien pilkkaamista, jotka on tehny työtä vuosia! sitte tulee joku tuommone… vittuun kaikki mediahuorat!

Ja justiisa kun pääsin sanomasta niin taas kommentoija 13 osoittaa todeksi. Ei vittu teitä suomalaisia kun ette tajua että Tuksu rahastaa teitä.

Ei helvetti sentään. jotain rajaa tähän tuksupelleilyyn jo.
Eihän se tyttö osaa edes laulaa.

En lakkaa koskaan aliarvioimasta suomalaisia.
Te saatte just sellaset tähdet (ja herrat) kuin ansaitsettekin.

Eiks kukaan nyt näe tän viihdeteollisuuden vedätystä. Tuksu tekee rahaa. Hymy tekee rahaa. Järvinen tekee rahaa.

Ärsyttämällä teitä.

Ja te otatte kaiken niiiiiin tosissaan.

Nauravat teille koko matkan pankkiin.

Erittäin hyvä idea 😉
Voisikohan jatkossa saada estettyä suomen osallistuminen euroviisuihin..että jäisi edes jonkinlainen kunnioitus ulkomailla suomea ja suomalaisia kohtaan.

haha, kuka maksaa?

vedä hei tuija ittees niskasta kiinni ja lopeta toi johannan managerihomma. Susta tulee kohta yhtä vihattu kuin tuksusta.

Tai menkää viroon, eiks ne siel soittanu niit biisei, mun mielest sovitte koko konkaronkka sinne. Uskoisin et sielt löytyy enemmän vähä-älysii tyyppei jotkai tykkäis teidän musiikista!

GO GO JOHANNA.
Olet tämän kesän Ruokolahden leijona. JEE!!!

Kukaan ei käytä Johannaa hyväksi. Hän käyttää korkeintaan teitä, maksavaa yleisöä.

Olen sanaton, tämä alkaa mennä hullummaksi kuin Matti Nykäsen toilailut ja sen hyväksikäyttö!

Onkohan tämä ”Tuija” Järvinen oikeasti alter ego Mike Sierralle. Ihan yhtä päättömiä juttuja ja järkkymätöntä tukea kuin Nykäselle nuoruusvuosina..

Oma kommentti