Voiko ”se” surkastua iän myötä? Miten voi saada peniksestään isomman turvallisesti?

Miehuuden mitta on aina kiinnostanut miehiä, ja tulee kiinnostamaan niin kauan kuin tällä telluksella kaksilahkeisia kävelee.

Nyt ilmiöön tarttuu viihdebloggaaja ”Ilotyttö”, jolle pienestä peniksestä valittelevat miehet ovat käyneet tutuiksi entisen kurtisaaniammattinsa myötä.

-Voiko kikuli tosiaan surkastua iän myötä. Otin asiasta selvää, ja kyllä se niin on, että näin voi tavallaan käydä. Tämä johtuu siitä, että ääreisverenkierto voi vanhemmiten heiketä ja penikseenkin pumppautuu vähemmän verta. Kannattaa käyttää vähän viagraa, niin kyllä se siitä, nainen opastaa ja jatkaa:

-Suurin syy siihen että kikuli näyttää vanhemmiten pieneltä on kuitenkin se, että olet lihonut. Kun häpykumpu (kyllä, miehelläkin on sellainen) pullistuu, niin väkisinkin oma herkkukurkku näyttää pienemmältä. Se kumpu ikään kuin imaisee senttisi pois. Ja sitten jos sinulla on vielä mahaakin, niin mistäs se katkis sitten oikein elinvoimansa ja näyttävyytensä saisi.

Nainen suosittelee laihduttamaan, mutta peniksenpidennykseen ei kuulemma kannata mennä. Mitä muita tapoja saada penis näyttämään pitemmältä ja isommalta turvallisesti on? Niistä lisää blogissa – mutta miten Sara Sieppi ja Maisa Torppakin liittyvät tähän kirjoitukseen? LUE LISÄÄ BLOGISTA!

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: miehuus, peniksen pituus, penis

Kommentit

Oma kommentti