”Morsian menee vaihtoon” – Katajan uskomattomat vaimonvaihtoviikot!

Mika KatajaVärikkäänä julkkismanagerina tunnettu ja muun muassa edesmenneen Tony Halmeen taustapiruna toiminut Mika Kataja on päättänyt panna vaimon vaihtoon. Tai itse asiassa morsiamesta ei tule vaimoa. Katajalla on varsin merkillisiä suunnitelmia tulevaisuuden varalle.

Hymy on kertonut Mika Katajan projektista löytää vaimo Kuubasta. Kerta ei olisi ensimmäinen, sillä mies on ollut kahdesti aiemmin kuubattaren kanssa naimisissa. Edellisestä liitosta on jo aikaa, joten julkkismanageri matkusti keväällä uudelle vaimonhakumatkalle.

Siellä lykästi ensimmäisenä päivänä. Naimisiinmenoa alettiin puuhata, mutta nyt on tullut mutkia matkaan.

-Valitettavasti en voi mennä taaksepäin elämässäni. Minun pitää pitää korkeampaa tasoa, Kataja naurahtaa Hymylle.

Mistä on kyse?

-Siitä että kaksi aiempaa naistani ovat olleet niin loistavia, viimeisinkin huippu-urheilijamainen ja seurustellutkin sikäläisen olympiatason urheilijan kanssa, etten voi tyytyä vähempään, Kataja lausahtaa.

Mies on siis pannut avioliittohankkeet jäihin ja matkustaa uudelleen kesän korvalla Kuubaan. Tuolloin hänellä on uusi suunnitelma vaimon hankkimiseksi.

-Ex-vaimoni on luvannut majoittaa minut, ja tuleehan siinä varmasti kuherreltuakin jonkin verran. Niinpä en ole ihan päätä pahkaa rakastumassa ensimmäiseen vastaantulijaan, vaan on aikaa miettiä, Kataja tuumaa.

-Hän ikään kuin pitää minut viileänä.

Työpuolella Katajan uusi projekti on kansanedustaja Teuvo Hakkarainen. Hakkaraisen ohjelmaisäntäkeikkoja on myyty jo useita ensi kesälle.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Mika Kataja, Tony Halme

Kommentit

Oma kommentti