Raisa Räisäsen katoaminen on yhä mysteeri. Paloittelusurmaaja Virpi Butt kuoli viime vuonna ulkomailla.

Murhasiko Virpi Butt Raisa Räisäsen – näytti katusoittajalle repustaan naisen päätä

Poliisi tutkii viime marraskuussa kuolleen Pirkkalan paloittelusurmasta vankilassa 15 vuotta istuneen Virpi Buttin mahdollista osallisuutta vuonna -99 kadonneen Raisa Räisäsen tapaukseen. Pitkänhuiskea koripalloilijateini nähtiin silminnäkijähavaintojen mukaan kinastelemassa itseään vanhemman, Buttia muistuttavan naisen seurassa katoamisiltana.

KRP:n mukaan naisten henkilöllisyydestä ei ole saatu täyttä varmuutta, mutta poliisi on tutkinut joka tapauksessa henkirikoksesta epäillyn, nyt jo siis edesmenneen Virpi Buttin liikkumista vihjeiden perusteella. Poliisi on myös salakuunnellut Buttin puhelinta vuodenvaihteessa 2019-2020, jolloin hän oli jo vapautunut vankilasta. KRP ei kommentoi naisepäillyn henkilöllisyyttä, mutta asiasta uutisoinut Ilta-Sanomat on vahvistanut asian asiakirjalähteistä.

Julkisuuteen tulleiden tietojen mukaan Virpi Butt on ollut jo vuosia yksi poliisin mahdollisista epäillyistä kadonneen Raisa Räisäsen tapauksessa. Erityisen kammottavaksi tapauksen tekee katusoittajaksi kutsuttu silminnäkijä, joka kertoi tavanneensa Virpi Buttin Räisäsen katoamisen aikaan. Mies oli tiedustellut, olisiko Buttiksi epäillyn naisen repussa juotavaa, jolloin nainen oli näyttänyt hänelle repustaan nuoren naisen päätä. Todistaja ajattelin pään olevan mallinukelta, mutta oli myöhemmin tullut lähes täysin varmaksi siitä, että kyseessä oli tytön pää.

Teksti:Hymyn toimitus
Kuvat:OM-arkisto, Mika Lahtonen
Avainsanat: Raisa Räisänen, Virpi Butt

Kommentit

Oma kommentti