Mustasukkaisuusdraama Pohjois-Savossa: Stripparille lapiosta!

Miespuolinen strippari oli saada ravintolanomistajan päihtyneen aviomiehen lapiosta viime viikonloppuna Pohjois-Savossa.

-Kyllä siinä niin meinasi käydä, mutta onneksi ravintoloitsija itse ja eräs miespuolinen tarjoilija tulivat hätiin, myöntää Hymylle ohjelmapalveluista vastannut manageri Mika Kataja.

-Minun oli tarkoitus lähteä noutamaan eroottista tanssijaa shown jälkeen, mutta en vielä ollut ehtinyt paikalle. Ravintola oli mennyt kiinni, ja strippari odotti vielä takatiloissa kyytiään. Siellä siivottiin, kuten ravintoloissa yleensä jopa tuntitolkulla valomerkin jälkeen.

Katajan mukaan päihtynyt ravintolanomistajan mies ei olisi halunnut stripparin odottelevan kyytiä sisätiloissa.

-Kai siinä on jonkinlainen mustasukkaisuustunne päässyt pulpahtamaan pintaan, Kataja arvioi Hymylle.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: manageri, strippari, Mika Kataja

Kommentit

Kannattais laittaa noitten lapioitten, kamiakseleitten yms. ostaminen luvanvaraiseksi ja kalliksi sittenkin! Myös keittiöveitset, puukot ja puntarit tarkkaan syyniin! Suurin osa hirmutöistä tehdään muuten kuin ampuma-aseilla.

Savossa välienselvittelyt yleensäkin hoidellaan lapioilla, traktorin kampiakseleilla yms. ulkoisilla motivaattoreilla. Muualla karskit jätkät hoitavat homman paljain nyrkein ja uppiniskaisimpia vedetään vielä kyr…lä päähän. Pampulla ne stripparitkin tokenee.

Tasapuolisuuden nimissä siellä olisi pitänyt olla myös naispuolinen strippari, jospa isäntä hermostui siitä.

Kun on kyse Katajasta, ei strippari voi kovin tasokas olla. Jonkin sortin ”Etelän Ihme” taas, jonka on roudannu Kuubasta puoli ilmatteeks….

Hei järtsky, meinaatko, että vaan miehillä on oikeus ”katella” strippareita? Tuskin naisten edes tarvitsis mennä kattelemaan, jos ”omista” olis johonkin. Toivottavasti muutkin kommentoijat malttavat nyt olla listimättä kenties paikalla olleita emäntiään…

oikein, ois vaan vedelly nokiiin mokomaa ,kuka tommosii ees viitti katella

Oma kommentti