Mutta missä on J.T.? Johanna Tukiainen katosi!

Johanna TukiainenAikoinaan kysyttiin, että ”Missä on JJ” tarkoittaen tietenkin formulasankari JJ. Lehtoa.

Nyt on syytä kysyä, missä on JT eli Johanna Tukiainen? Kohuleidistä ei ole kuulunut yli viikkoon mitään, ja se on jo pitkä aika Tukiaiselle. Nainen on painunut maan alle, vaikka boikottikeskustelu käy viihdemediassa kuumana, ja Johannan manageri Tuija Järvinen on paistatellut julkisuudessa enemmän kuin Tukiainen itse.

No, täällähän Johanna on! Varkaudessa kesämökillä latautumassa.

-Tosin emme ole sillä pienemmällä kesämökillä, jonka esittelin Seiska-lehdessä, vaan täällä isommalla huvilallamme, Johanna viestittää Hymylle.

Älkääkä luulko, että kohukaunotar katoaa julkisuudesta kokonaan. Pieneksi hetkeksi hän sen on tehnyt, mutta uusia megasuunnitelmia on jo kuulemma luvassa.

Kun syksy koittaa, Johanna tekee tempauksen, jota saavat taas miljardit palstamillimetrit syleillä, ja fanit sekä antifanit pähkäillä. Minkä? Sitä Tuksu ei vielä suostu julkisesti paljastamaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, JJ Lehto

Kommentit

Olen ja kanssa niin kateellinen että taidan tästä TÖIHIN lähteä,kun tekee paljon TÖITÄ ja maksaa niistä PALJON veroja niiin olen onnellinen että tuollainen KUULUISUUS kuin tukiainen saa loisia vapaasti niin paljon kuin haluaa. Jos kaikki vetäis samaa pelle roolia kuin tukiainen, Suomi olisi konkassa ja aika nopeesti. PARASIITTI on hyvä määritelmä tuollaiselle oliolle.

Kolmekymppinen naimaton, työtön, kouluttamaton nainen asuu papan ja mamman asunnossa (joka oikeesti oli kai tarkoitettu siskonsa käyttöön?), ja esittelee omanaan mummojen mökit, joissa loisii kesän? Sehän on parasiit… eikun paratiisimainen olotila? Kateellisia olemme kaikki…

Minun mielestä tuksupuksu on niin ihq että sallisin hänelle ympärivuotisen mökkirauhan. Voin antaa vaikka muutaman egen kuukaudessa tukea mökkeilyyn. Jos kampanjaan saisi vaikka tuhatkin ihmistä mukaan, niin tuksupuksu saisi viettää mökillä läpi vuoden.

Itse tekisin toki tämän syvästä kunnioituksesta ja ihailusta… kuten toki muutkin.

Kun keikat ja ”keikat” loppuu, niin rahatkin loppuu. Silloin mennään mummon luo valmiiden lihapatojen ääreen. Hyvää se tekee jossulle pieni breikki, saattaa olla, että mummolassa ei lotrata sidukallakaan kuten glamourisissa arkioloissa. Mutta DBTL tulee ja meno jatkunee ensi viikonloppuna…

jOS TOI RUUTANA PULAHTAA SINNE JÄRVISAUNAAN JA UIMAAN NIIN KUKA KORVAA TULVAN VAHINGOT?

eiks ton apinan pitäny olla COMO järvellä,mutta se onkin siellä SUUREMMALLA MÖKILLÄ missä on SUUREMPI paskahuussi jonne voin vääntää glämööri savet peukeve kun on fiksu akka.

Melkee jo itkin onnesta ja luulin lehmän lähteneen sinne ruottii tai jenkkeihin tai jonnekkin pois, mut ei. Se akka onki vaan taas jossain mielikuvitus ”huvilallaan”, siis ei sillä piskuisella mökillä mitä esitteli, vaan ”paaaaljon isommalla huvilalla”, mistä kukaan ei tiedä mitään. Paskapuhetta koko akkka sanon minä, vaan sehän oli jo kaikkien tiedossa.

Odotan uutisointia johanna tukiaisesta vähemmän, kuin odotan herpestä, aivohalvausta, HIV:iä,…
… testaan tässä samalla, tuleeko kaikki kirjoittamani julki tässä hymyn sivustolla…, eli onko sana vapaa…
–clip–
–clip–

eipä kommentoida tänne yhtään ja osoitetaan ettei olla kiinostuneitaf

Oma kommentti