Mutta mitä teki BB:stä tuttu porno-Inka nyt!?

Inka TuominenBB:n väriläiskä Inka Tuominen, 21, se seilaa kohujulkisuudesta toiseen. Useimmiten aihe liittyy seksiin tai seksuaalisuuteen. Inka on tilittänyt raskaudestaan, abortistaan, seksivideoistaan, ottanut silikonit, esitellyt ne julkisuudessa, kertonut nuoruutensa seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Ja vaikka mitä!

Nyt Inka on Hymyn saamien tietojen mukaan suunnittelemassa lisätäytettä rintoihinsa. Maaliskuussa Inka asennutti Tallinnassa 3,5 desin implantit, mutta puoli litraakaan ei kuulemma olisi pahitteeksi.

Inka ei kuitenkaan voi toteuttaa haavettaan ennen kuin puoli vuotta on kulunut aikaisemmasta operaatiosta. Uusi tissitilaus voi hänen kohdallaan tulla siis ajankohtaiseksi vasta kesän riemujen jälkeen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Inka Tuominen

Kommentit

en oo sanonut että puoli litraakaan ei olisi pahitteeksi! oon sanonut vaan että en tiedä meenkö uuteen leikkaukseen, se on käynyt mielessä ja oon harkinnut, enkä todellakaan tiedä paljon sitä ottaisin lisää, tosi vähän kuitenkin. JOS ees meen uuteen leikkaukseen.

voi helv…. se sano aikasemmi ettei ota isompia ja kuinkas käykään.

Jaa, eikös Inka kertonut taannoin että nuo ovat nyt hyvän kokoiset rinnat, eikä ole tarvetta isompiin ja kuinka hän ei ole koukussa kirurgisiin toimenpiteisiin?

Tuleekos Inkuskallekin pisaramalliset maailman parhaat silikonit vai tavalliset pallot? (viittaan Tuksun pisaramallisiin.) Voi Inka- rassua, kun ei voi saada jo täksi kesäksi isompia tissejä! Höh, sanon minä! Olisiko kannattanut heti käskeä virolaisen plastiikkakirurgin änkee litra kumpaankin tissiin sitä täytettä, tai niin paljon, kuin nahka kestää, niin ei tarttisi enää tisseihin keskittyä, vaan voisit keksiä jonkun muun paikan, mihin änkeä täytettä tai muita plastiikkakirurgiatoimenpiteitä.. Tylsäksihän tuo käy, kun tissikuvilla ja tisseistä puhumalla vain johonkin nettilööppiin pääsee.

todella ruma v**tu inkalla, kun kattelin ne web-kuvat. voisiko tähän asiaan harkita kauneusleikkausta??

Toivottavasti joku journalistisesti laadukas julkaisu tekee tästä puolen vuoden odotusajasta kattavan ja uraauurtavan kenttä-reportaasin mediaan. Tämän upean Inkan mediapersoonan transformaation saisimme sitten innokkaina ja toiveikkaina kuluttajina sekä odottaa että lopulta yhdessä ekstaattisesti kokea hänen rinnallaan. Hyvää kesää kaikille lukijoille!

AI vitsi miten järkevän oloinen laatunainen ja superjulkkis!

Oma kommentti